BAREME BACALAUREAT 2019 PROBA LA ALEGERE. Cum sunt notate subiectele la INFORMATICĂ, FIZICĂ, BIOLOGIE, CHIMIE sau GEOGRAFIE

Publicat: Joi, 21 Martie 2019 14:08 // Actualizat: Joi, 21 Martie 2019 14:46 // Sursa: romaniatv.net

BAREME BACALAUREAT 2019 PROBA LA ALEGERE. Simularea examenului de Bacalaureat 2019 s-a încheiat joi cu proba la alegere a profilului şi specializării. Aceasta probă este susţinută doar de elevii claselor a XII-a.

BAREME BACALAUREAT 2019 PROBA LA ALEGERE.  Absolvenții au avut de ales una dintre următoarele materii, pentru examen, în funcție de studiile urmate în liceu:

  • Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională.
  • Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celui menționat mai sus.

VEZI BAREM LA FIZICĂ

VEZI BAREM LA CHIMIE

VEZI BAREM LA BIOLOGIE

VEZI BAREM LA INFORMATICĂ

VEZI BAREM  LA GEOGRAFIE

VEZI BAREM LA FILOSOFIE

VEZI BAREM LA LOGICĂ 

VEZI BAREM LA ECONOMIE

VEZI BAREM LA PSIHOLOGIE

VEZI BAREM LA SOCIOLOGIE

Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme care „asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional", de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

SUBIECTE MATEMATICĂ BACALAUREAT 2019. Ce au de rezolvat elevii la proba obligatorie

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 mar 10:25
Răspunde | Votează email 0 email
GABU MARIA LORENA
MLZ DE LA MILIZ E CODUL DE SECURITATE:E BINE CA MI-AU VRUT DATELE IN PUBLIC LA SECURITATE CA VORBA AIA NE SATURA SECURITATEA DE LINISTE SI DE TOATE CELE BUNE:
1
EUR
4.7274
RON
19 Aug
noapte 15 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H