BAREME COMPER 2017. Vezi cum se rezolvau SUBIECTELE DE LA ROMÂNĂ pentru clasele I-VIII

BAREME COMPER 2017. Etapa a II-a a concursului Comper 2017 a început vineri, 31 martie, cu examenul la Limba Romana. Luni, s-au afişat baremele pentru toate clasele.

03 apr. 2017, 14:05
BAREME COMPER 2017. Vezi cum se rezolvau SUBIECTELE DE LA ROMÂNĂ pentru clasele I-VIII

BAREME COMPER 2017. Etapa a II-a a concursului Comper 2017 a început vineri, 31 martie, cu examenul la Limba Romana, iar pe 7 aprilie urmeaza examenul la Matematica. Baremul de corectare (grila oarba) a fost publicat pe 2 aprilie 2017 pentru concursul Comper-Limba si literatura romana si in data de 9 aprilie 2017se va publica pentru concursul Comper-Matematica.

  • BAREME DE CORECTARE

BAREM COMPER ROMÂNĂ Clasa Pregatitoare
BAREM COMPER ROMÂNĂ Clasa I
BAREM COMPER ROMÂNĂ Clasa a II-a
BAREM COMPER ROMÂNĂ Clasa a III-a
BAREM COMPER ROMÂNĂ Clasa a IV-a
BAREM COMPER ROMÂNĂ Clasa a V-a
BAREM COMPER ROMÂNĂ Clasa a VI-a
BAREM COMPER ROMÂNĂ Clasa a VII-a
BAREM COMPER ROMÂNĂ Clasa a VIII-a

Elevii din ciclul primar şi gimnazial susţin vineri cea de-a doua etapă la matematică a concursului COMPER 2017, după ce în urmă cu o săptămână a avut loc proba la Limba Română. 

Pentru Clasa pregatitoare nu exista grila de raspunsuri! Elevii vor rezolva cerintele si vor incercui raspunsurile corecte direct pe fisa de concurs (subiect).

Subiectele vor fi postate pe site-ul www.concursurilecomper.ro, in sectiunea Editia curenta -> Etapa a II-a -> Subiecte si bareme de corectare aferenta disciplinei de concurs, astfel:

Evaluarea raspunsurilor conform baremului de corectare se va face incepand cu ziua de Luni dupa concurs, de catre o Comisie de Evaluare formata din mentor, un coleg de catedra, directorul/directorul adjunct al unitatii de invatamant si un reprezentant al parintilor desemnat de comitetul de parinti (cu rol de supraveghere a procesului de evaluare).

Dupa fiecare concurs, in urma evaluarii, se va incheia la nivelul fiecarei unitati de invatamant participante un singur Proces verbal in care vor fi specificate urmatoarele: concursul (Comper-Comunicare/ Comper-Matematica), numele mentorilor organizatori si numarul de fise evaluate la fiecare clasa. Procesul verbal va avea numar de inregistrare dat de secretariatul scolii, va fi semnat de catre toti membrii comisiei de evaluare si va contine stampila unitatii de invatamant.

Procesele verbale vor fi pastrate in scoli si vor fi puse la dispozitia Organizatorului, la cerere.

Dupa incheierea procesului de evaluare, fiecare mentor va intra pe site-ul www.concursurilecomper.ro in contul propriu, unde va putea introduce rezultatele obtinute de elevi, in sectiunea Editia curenta -> Etapa a II-a -> Adaugare punctaje elevi aferenta disciplinei de concurs.

Fiecare mentor trebuie sa introduca rezultatele elevilor pana la 28 aprilie 2017, data dupa care nu se vor mai accepta alte rezultate. Rezultatele elevilor se vor afisa pe site-ul concursului pe masura introducerii rezultatelor de catre mentori.
Neintroducerea rezultatelor elevilor face imposibila descarcarea diplomelor elevilor, precum si a adeverintelor si diplomelor de participare la concurs pentru mentori si celelalte cadre didactice organizatoare.

Dupa incheierea fiecarei etape de concurs mentorul va afisa rezultatele la avizierul scolii si va inmana fiecarui elev participant grila de raspunsuri, care va constitui parte a portofoliului elevului.