BAREME DE CORECTARE şi SUBIECTE BAC 2017 OLIMPICI. Elevii au avut de rezolvat VARIANTA 4 la MATEMATICĂ şi ISTORIE

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2017, SUBIECTE ISTORIE BAC 2017, SUBIECTE EDU BAC. Olimpicii au dat miercuri examen la matematică şi istorie. Baremele de corectare au fost făcute publice la ora 15.00. Vezi mai jos cum trebuia să rezolvi subiectele la proba obligatorie a profilului.

07 iun. 2017, 12:25
BAREME DE CORECTARE şi SUBIECTE BAC 2017 OLIMPICI. Elevii au avut de rezolvat VARIANTA 4 la MATEMATICĂ şi ISTORIE

SUBIECTE BACALAUREAT 2017, proba obligatorie a profilului. Au început sesiunile speciale ale examenului de Bacalaureat și Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a. Miercuri, olimpicii au avut proba obligatorie a profilului (ISTORIE sau MATEMATICĂ). 

VEZI MAI JOS CE SUBIECTE AU AVUT OLIMPICII LA PROBA OBLIGATORIE A PROFILULUI

Prima probă scrisă, cea la limba și literatura română, a avut loc pe 6 iunie. Ea a fost urmată, miercuri, de proba obligatorie a profilului, iar pe 8 iunie de proba la alegere a profilului și specializării. Proba scrisă la Limba și literatura maternă se va susține pe 9 iunie, iar rezultatele vor fi afișate în aceeași zi până la ora 18,00. Tot pe 9 iunie se vor depune și contestațiile în intervalul 18,00 — 20,00.

Vezi si: SUBIECTE ROMÂNĂ BAC 2017, maşini de lux şi fiţe în prima zi de bac. Ce a răspuns o elevă când a fost întrebată de subiecte

SUBIECTE BACALAUREAT OLIMPICI 2017. Sesiunea specială 2017 a Bacalaureatului se desfășură la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești în perioada 29 mai – 9 iunie. Sunt așteptați să participe 223 de elevi de clasa a XII-a. Dintre aceștia, 46 de elevi fac parte din loturile olimpice școlare pe discipline, 144 de elevi sunt incluși în loturile sportive școlare iar 33 de elevi și-au manifestat intenția de a candida la admiterea în învățământul superior în afara țării.

Vezi si: Veste bună pentru elevii care iau 10 la examenul de bacalaureat. Vezi ce primesc dacă iau nota maximă