BAREME ŞI SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ. Cum se rezolvau subiectele

Publicat: Marţi, 18 Iunie 2019 10:31 // Actualizat: Marţi, 18 Iunie 2019 14:48 // Sursa: romaniatv.net

BAREME ŞI SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ. Elevii de clasa a VIII-a au susținut, marți, Evaluarea Națională la limba și literatura română. Examenul a început la ora 9:00. 

BAREME ŞI SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ. Evaluarea Națională de la finalul clasei a VIII-a a început, marți, cu examenul la limba și literatura română. Elevii au avut la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele de examen.

SUBIECTE ROMÂNĂ CLASA A VIII-A EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. Ce au primit elevii la capacitate

BAREME ŞI SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ. Elevii de clasa a VIII-a au avut de redactat o argumentație pe baza unui text din genul dramatic, precum și o compunere în care să prezinte o întâmplare petrecută acasă sau la școală, în timpul unei activități de lectură.

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucureşti

BAREME ŞI SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ. Subiectele și baremele de la română vor fi afișate oficial la ora 15:00 pe pagina EDU.RO, precum și pe RomaniaTV.net.

VEZI AICI SUBIECTELE LA ROMÂNĂ

BAREME ŞI SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ. La Evaluarea Națională (EN VIII), din acest an, s-au înscris 154.956 de absolvenți ai clasei a VIII-a, conform situației centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Examenul a început marți, 18 iunie, cu proba scrisă la limba și literatura română. Joi, 20 iunie, se desfășoară proba la matematică, iar vineri, 21 iunie, este programată proba la Limba și literatura maternă", informează Ministerul, potrivit unui comunicat de presă.

Primele rezultate vor fi comunicate marți, 25 iunie, până la ora 12:00 (în centrele de examen). Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 - 20:00. Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 29 iunie.

BAREME ŞI SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ. Este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc. De asemenea, elevii vor fi informaţi că este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informații sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.).

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H