BAREM MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EVALUAREA NAŢIONALĂ 2019. Cum se rezolvau subiectele la matematică

BAREM MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EVALUAREA NAŢIONALĂ. Elevii de clasa a VIII-a au susţinut proba a doua a Evaluării Naţionale, cea la matematică.

20 iun. 2019, 06:30
BAREM MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EVALUAREA NAŢIONALĂ 2019. Cum se rezolvau subiectele la matematică

BAREM MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EVALUAREA NAŢIONALĂ. Baremul la matematică este publicat pe site-ul Ministerului Educației şi pe RomaniaTV.net. Pe baza acestuia, profesorii vor evalua lucrările realizate de absolvenții clasei a VIII-a în cadrul examenului de joi. Baremul este cel care ghidează notarea elevilor, la Evaluarea Națională 2019.

BAREM MATEMATICĂ EVALUARE NATIONALA 2019

SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NATIONALA 2019

VEZI AICI BAREMUL ŞI SUBIECTELE LA MATEMATICĂ

 

BAREM MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EVALUAREA NAŢIONALĂ. Un număr de 154.956 de absolvenţi ai clasei a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Naţională, conform situaţiei centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

BAREM MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EVALUAREA NAŢIONALĂ. Primele rezultate de la Evaluarea Națională 2019 vor fi afișate pe 25 iunie, zi în care elevii nemulțumiți pot să depună contestații. Rezultatele finale vor fi publicate pe 29 iunie, după cum prevede Calendarul Evaluării Naționale.

SUBIECTE MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. Ce au avut de rezolvat elevii

După afişarea rezultatelor, în perioada 3-7 iulie 2019, absolvenţii clasei a VIII-a şi părinţii acestora, asistaţi de diriginţi, vor completa opţiunile din fişele de înscriere pentru admiterea la liceu. La fel vor proceda și elevii clasei a VIII-a care doresc să fie admişi în licee din alt judeţ.

BAREM MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EVALUAREA NAŢIONALĂ. Verificarea de către părinţi şi elevi a fişelor, corectarea potențialelor erori în baza de date computerizată şi listarea fişelor corectate din calculator sunt prevăzute pentru data 4-8 iulie 2019.

SUBIECTE ROMÂNĂ CLASA A VIII-A EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. Ce au primit elevii la capacitate

BAREM MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EVALUAREA NAŢIONALĂ. Calendar repartizări computerizate

Repartizarea computerizată la liceu va avea loc pe 12 iulie 2019. Trebuie să știți că admiterea la liceu se realizează pe baza notelor de Evaluarea Națională și din clasele V-VIII.

Elevii de clasa a VIII-a vor afla rezultatele la Evaluarea Națională 2019 pe 29 iunie

BAREM MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EVALUAREA NAŢIONALĂ. Calendar admitere la liceu 2019

3 – 7 iulie 2019 Elevii de clasa a VIII-a completează fişele de înscriere la liceu
4 – 8 iulie 2019 Verificarea fişelor de înscriere la liceu și corectarea eventualele greşeli în baza de date computerizată
12 iulie 2019 Repartizarea computerizată la liceu

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucureşti

Media de admitere la liceu, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenților învățământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la Evaluarea Naţională (contează în proporție de 80%), şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a (20%).


loading...