Bariera care blochează drumul spre Cota 1.400 din Sinaia, tăiată cu flexul. Ce riscă cel care a distrus-o

Bariera care opreşte traficul spre Cota 1.400 din Sinaia în momentul în care stratul de zăpadă este mare ar fi fost tăiată cu flexul de un şofer.

21 feb. 2022, 16:06
Bariera care blochează drumul spre Cota 1.400 din Sinaia, tăiată cu flexul. Ce riscă cel care a distrus-o

Bărbatul care a distrus cu flexul bariera care blochează drumul spre Cota 1.400 din Sinaia era nemulţumit de măsura luată de autorităţi. Sunt mai mulţi şoferi revoltaţi pentru că nu mai pot urca pe munte cu mașinile și trebuie să ia telecabina, se arată pe pagina de Facebook Info Trafic RO & UE.

„Bariera care oprește traficul spre cota 1400, în caz de vreme nefavorabila sau vânt puternic a fost tăiatā astāzi cu flexul, de către un sofer.

Autoritățile spun că Drumul spre Cota 1400 este blocat de Primăria Sinaia atunci când ninge abundent sau e vânt puternic pentru protejarea șoferilor.

Gurile rele spun însā că această barieră este pusā abuziv, pentru ca turistii să nu urce cu mașinile, și să fie obligați să ia telecabina, cu costurile aferente, și proprietarul telecabinei nu ar fi strāin de aceastā „acțiune”, bariera fiind nemişcatā, fie varā fie iarnā, de circa 2 ani”, se arată în postare.

Citeşte şi: Condimentul care îți stimulează memoria. Are efecte anti-cancer și ajută la scăderea colesterolului

Potrivit Observatorulph.ro, polițiștii au reușit să-l identifice pe bărbatul care duminică a tăiat cu flexul bariera care bloca drumul spre Cota 1400.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în Sinaia. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Potrivit Codului Penal, „Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”

Citeşte şi: „Este fata mea!”. Un pompier, care a intervenit la locul unui accident rutier, a realizat că victima era propriul său copil. Tragedie fără margini!