„Baronul puilor” a încercat să ajungă la Klaus Iohannis în prima zi de şcoală VIDEO

Fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Florin Popescu, a ţinut morţiş să schimbe câteva vorbe cu preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Târgovişte, la deschiderea anului şcolar. A trebuit însă să se mulţumească cu Dan Mihalache şi alţi subalterni ai şefului statului.

14 sept. 2015, 13:35

Fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Florin Popescu, mâna dreaptă a Elenei Udrea în perioada în care aceasta era ministru al Dezvoltării, a încercat să profite de prezența Președintelui Klaus Iohannis la deschiderea anului școlar la un colegiu din Târgoviște, pentru a se apropia de acesta, potrivit bn24.ro.

Florin Popescu, supranumit „baronul puilor” pentru că este judecat pentru că cerea șpagă sub formă de pui, a încercat să penetreze cordonul de pază și suita notabilităților locale care s-au înghesuit să se afișeze la ceremonia la care a participat șeful statului, dar nu a reușit, fiind nevoit la un moment dat să rămână în afara zonei unde se desfășura festivitatea.

Perseverent, Florin Popescu a dat din coate și a reușit să ajungă pentru câteva minute lângă șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache.