Baschetbalistul român Vlad Moldoveanu a fost numit OMUL ETAPEI în Franţa

Baschetbalistul român Vlad Moldoveanu, jucător al echipei STB Le Havre, a fost numit omul etapei cu numărul 24 din prima ligă de baschet a Franţei, după ce a făcut un meci extraordinar împotriva celor de la Dijon Bourgogne, o partidă disputată în deplasare.

24 mart. 2013, 20:06
Baschetbalistul român Vlad Moldoveanu a fost numit OMUL ETAPEI în Franţa

După un meci extraordinar, în care s-au marcat peste 170 de puncte, unde Vlad Munteanu a reuşit să înscrie aproape jumătate din punctele echipei sale, având o prestaţie incredibilă, echipa Le Havre s-a impus în deplasare cu scorul de 82-89, cu toate că gazdele erau favorite.

Citeşte şi Zbor fantastic spre panoul de baschet. Cel mai frumos coş al anului, în NBA VIDEO

Cu 29 de puncte înscrise, inclusiv 12 din coşuri de trei puncte, 11 recuperări și 33 de pase, jucătorul român a avut cel mai bun joc al său din cadrul acestui sezon, fiind considerat omul etapei cu numărul 24 din liga de baschet Pro A din Franţa.

Echipa românului se află pe locul 11 în campionatul francez de baschet, după ce Vlad Moldoveanu a avut un joc foarte bun, reuşind să menţină echipa în atac, dar şi să ofere sprijin în apărare. Fiind la a doua victorie consecutivă, Le Havre încearcă să ajungă în topul primelor opt echipe care se vor bate în play-off.

Citeşte şi Baschetbalistul inventator. Un jucător de la Cluj, premiat pentru crearea unui robot de sandwich-uri

Baschetbalistul de 25 de ani, din Bucureşti, fost jucător în Statele Unite, membru al echipei naţionale a Românei de baschet, este fiul fostei sportive Carmen Tocală. După ce a jucat 37 de partide în Italia, alături de echipa Benetton Treviso, din anul 2012 este jucător al echipei fraceze STB Le Havre.