Băsescu, despre gestul lui Hans Klemm de a poza cu steagul secuiesc: Nu reprezintă poziţia oficială a SUA

Publicat: Joi, 15 Septembrie 2016 11:19 // Actualizat: Joi, 15 Septembrie 2016 11:20 // Sursa: romaniatv.net

Traian Băsescu a comentat, pe Facebook, că gestul ambasadorului SUA, Hans Klemm, care s-a fotografiat ţinând steagul secuiesc, în timpul unei vizite în Covasna, "nu reprezintă nicio susţinere a separatismului şi nici poziţia oficială a SUA".

Foto: evz.ro

"Propagandişti, nu trageţi în SUA! Mulți s-au repezit să-și latre patriotismul pe seama unui gest, totuși, greu de acceptat. Ba mai mult, antiamericanii și-au găsit o nesperată ocazie să arunce cu pietre spre SUA. Gestul Ambasadorului Hans Klemm de a se poza cu steagul secuiesc alături de lideri maghiari nu reprezintă nicio susţinere a separatismului şi nici poziţia oficială a SUA, un garant major al integrității noastre teritoriale", a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Fostul preşedinte consideră că Hans Klemm este "doar un diplomat insuficient pregătit pentru postul de ambasador al țării sale în România și, din această cauză, uşor de păcălit de nişte şmecheri din administraţia locală din Covasna".

"Nu dați cu pietre în SUA din cauza lui Hans Klemm", a conchis Traian Băsescu.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat că singurele steaguri importante pentru el sunt cele ale SUA şi ale României şi că a acceptat să apară într-o fotografie ţinând steagul secuiesc "din politeţe".

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Hans Klemm Hans Klemm steag secuiesc Traian Băsescu Traian Băsescu Facebook
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 sep 19:33
Răspunde | Votează email 0 email
un roman
Toata stima ptr Dl.invitat colonel in rezerva singurul care ridica glasul, restul stau plecati cu capul in nisip astepta pauza publicitara, alt subiect pe interes, ajunge cu Capul plecat ,sabia nu-l taie, si cutitele infipte miseleste pe la spate de prieteni si aliati.Votba aia a romanului, Da noi Romania, nu profitasm cu nimic?Cu ce ne alegem, din toate ?
15 sep 19:24
Răspunde | Votează email 0 email
un roman
Tara Papuricilor voda in loboda, daca aveam un Presedinte nu impus de-al ameri-conilor, imediat ai cerea explicati Ambasadorului, de aveam un guvern, o Armata ,Servici PITERNICE ,IN INTERESUL NATIONAL,al Statului Roman,imediat se adunau in CSAAT, si le spuneau asa diplomatic, cum stam, cu bazelemilitare, ciupercaria si cartofii lui Basescu, Dar asta denota ca Statul Roman e condus de Tradatori,www.youtube.com/watch?v=orPa-rSMDhs, Nra Nicu ,le zicea ca chinezi , asa cum le-a zis si la rusi, Aici este Romania, NU AMERICA. daca nu va place, yajees,go home !va am primit, ca prieteni, aliati la noi in Taraasa sa fiti, nu sa me tot arunce castene,iar romanii,Romania sa le scoata,la comanda,papusarilor, mupetilor impusi .
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H