Băsescu a scăpat „păsărica” – preşedintele a recunoscut că şi-a cumpărat terenul de la Nana!

Traian Basescu a recunoscut ca terenul din Nana, despre care in mod public, de la Palatul Cotroceni, declara ca este cumparat de fiica sa, este in realitate cumparat de presedintele Romaniei. Declaratiile au fost facute in emisiunea lui Moise Guran, de la TVR 1. Ulterior, Traian Basescu si-a dat seama de gafa facuta si s-a corectat, spunand ca terenul este cumparat, in acte, de fiica sa.

20 feb. 2014, 06:34
Băsescu a scăpat „păsărica” – preşedintele a recunoscut că şi-a cumpărat terenul de la Nana!

Dezvaluirea presedintelui Basescu a fost facuta in contextual unei dezbateri cu moderatorul pe utilitatea taxei pe constructii speciale pregatite de Guvern. Traian Basescu a recunoscut ca aproba aceasta masura, insa a subliniat ca se opune introducerii acestei taxe speciale si pentru domeniul agriculturii. Basescu i-a atentionat pe telespectatori sa nu creada ca aceasta opozitie se datoreaza terenului agricol pe care l-a cumparat in comuna Nana, din jud. Calarasi. Imediat, presedintele si-a dat seama de gafa facuta, a retractat declaratia si a zis ca, de fapt, fiica sa, Ioana, a cumparat terenul din Calarasi.

Chiar si asa, declaratia din seara aceasta confirma acuzatiile aduse in ultimele luni presedintelui Romaniei, anume ca a actionat prin interpusi si prin intermediul fiicei sale, notarul Ioana Basescu, pentru a achizitiona 290 de hectare din judetul Calarasi.