Băsescu, ATAC DUR la Frunzăverde: La ce oră a făcut declaraţia? E o PROSTIE ce a spus

Preşedintele Traian Băsescu a reacţionat, miercuri seara, la declaraţiile liberalului Sorin Frunzăverde privind "situaţia bugetară dramatică" a României, întrebând: "La ce oră a făcut declaraţia?".

27 mart. 2013, 20:04
Băsescu, ATAC DUR la Frunzăverde: La ce oră a făcut declaraţia? E o PROSTIE ce a spus

E important la Sorin Frunzăverde să ştii ora la care a făcut declaraţia. Sunt oameni la care ora declaraţiei este importantă. Declaraţia este o prostie. (…) În momentul de faţă, ţara este stabilizată, dobânzile au scăzut. Orice guvern care ar avea un deficit de venituri, să spunem, se duce azi şi se împrumută pentru mâine. România primeşte bani, în momentul de faţă, pentru că este macro-stabilizată, nu de Guvernul Ponta, dar este. Ponta are meritul că nu a stricat echilibrele„, a afirmat Traian Băsescu, la B1 TV.

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, marţi, la Reşita că România ar putea întâmpina probleme cu achitarea tranşei către Fondul Monetar Internaţional, astfel că ar putea exista probleme cu plata salariilor şi a pensiilor.

În acest moment situaţia bugetară naţională este dramatică. Nu ştim de unde vom plăti a doua tranşă pentru FMI în iunie (…) Situaţia este cea care este, adică dacă vom plăti salariile şi pensiile să fim fericiţi„, i-a răspuns Frunzăverde consilierului judeţean.

Ulterior, Victor Ponta l-a contrazis, susţinând că Executivul are bani pentru plata pensiilor şi salariilor şi că ‘stă foarte bine’ cu returnarea datoriei către FMI şi Comisia Europeană.

Frunzăverde a răspuns că declaraţia pe care a făcut-o pe parcursul şedinţei Consiliului Judeţean Caraş-Severin referitoare la achitarea tranşei către FMI şi plata salariilor şi a pensiilor a fost scoasă din context.

CITEŞTE ŞI Ponta îl AVERTIZEAZĂ pe Frunzăverde: Poate tăiem banii la CJ Caraş, că şefii vor la televizor


loading...