Băsescu, atac la Mihai Răzvan Ungureanu: Prin jignirea membrilor PMP arată dorinţa lui de a fi sluga USL

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, i-a dat replica lui Mihai Răzvan Ungureanu, care a criticat Partidul Mişcarea Populară spunând că "politica nu se face din măicuţe şi din oameni de pe centura politicii".

29 mai 2016, 17:09
Băsescu, atac la Mihai Răzvan Ungureanu: Prin jignirea membrilor PMP arată dorinţa lui de a fi sluga USL

Ce să facă şi Răzvan Unguranu? El a fost tot pus de către cineva şi acum încearcă să fie util celor care i-au dat din nou funcţie. Dacă vedeţi dimensiunea declaraţiei lui Răzvan Unguranu, vă puteţi da seama şi de ce acest om nu a reuşit să stea la Guvern decât 72 de zile.

El nu înţelege nimic din politică. Atunci când tot electoratul, toţi analiştii, toţi jurnaliştii spun că e nevoie de o nouă forţă politică, el spune: Nu trebuie! Trebuie să rămnem noi USL: PNL şi PSD.

Ar trebui să-şi ceară scuze public, acest domn Răzvan Ungureanu pentru jignirea membrilor PMP. În acest partid, 85% din oameni n-au mai făcut niciodată politică. Ori a face asemenea afirmaţii nu arată decât imboldul, dorinţa lui de a fi sluga USL. Numai USL spune că nu trebuie alte partide„, a declarat Traian Băsescu, duminică, în cadrul unui interviu la România TV.

Întrebat dacă se simte trădat de şeful SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, Traian Băsescu a răspuns: „Nu mă pot simţi trădat de MRU. El a trădat pe oricine l-a ajutat. L-a trădat pe Tăriceanu în favoarea mea. Acum pe mine pentru Klaus Iohannis. Ăsta e caracterul lui, deşi e un om citit. Dar nu întotdeauna unde e multă carte e şi caracter„.


loading...
Partenerii noștri