Băsescu avea 10-15 cutii „mai mari” cu documente în sediul central al PDL din Bucureşti

Preşedintele Traian Băsescu are lăsate circa 15 cutii cu documente în sediul PDL din Bucureşti, din Aleea Modrogan 1, au declarat duminică surse din partid citate de România TV. Totuşi, acestea nu au putut preciza despre ce documente ar fi vorba.

20 iul. 2014, 10:33
Băsescu avea 10-15 cutii „mai mari” cu documente în sediul central al PDL din Bucureşti

”Avea câteva documente. Erau 10-15 cutii mai mari cu documente. Ce conţineau nu ştiu. Probabil că nu era ceva important, pentru că altfel nu erau lăsate acolo”, au afirmat sursele menţionate.

Şeful statului a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că şi-a luat cu o zi în urmă arhiva personală din sediul PDL din Modrogan 1, pe care o va muta la Partidul Mişcarea Populară (PMP). Băsescu a spus că acestea ar fi documente din perioada în care era ministru al Transporturilor şi primar general al Capitalei.

Băsescu a spus sâmbătă că şi-a luat arhiva din Aleea Modrogan, de teamă că, prin fuziunea PNL – PDL, Crin Antonescu va ajunge să ocupe acest birou.

”Încă era o legătură a mea cu partidul, ştiam că o să o iau cândva, nu eram hotărât să o iau atât de repede, însă, aflând concesiile uriaşe şi modul în care PDL a fost pus pe tavă, am hotărât să o iau ieri (vineri – n.red.) şi o s-o mut la PMP”, a declarat Traian Băsescu.

PDL şi PNL au decis să fuzioneze, viitorul partid urmând să se numească PNL şi să aibă sediul central în Modrogan 1.