Băsescu: Boc ar putea candida la prezidenţiale. Lumea îl va reevalua pe Boc chiar dacă a fost înjurat

Preşedintele Traian Băsescu a acordat astăzi un interviu pentru Evenimentul Zilei în care s-a referit la imixtiunea în justiţiei a premierului Victor Ponta.

03 oct. 2013, 10:59
Băsescu: Boc ar putea candida la prezidenţiale. Lumea îl va reevalua pe Boc chiar dacă a fost înjurat

De asemenea, şeful statului s-a referit şi la alegerile europarlamentare, la şansele PDL-ului de a reveni în primplanul politicii, dar şi la viitorul candidat al dreptei la alegerile prezidenţiale.

În acest context, el consideră că Emil Boc, fostul premier, ar putea fi unul din candidaţii dreptei. „Emil Boc are mai multe şanse decât Mihai-Răzvan Ungureanu, aşa cred. Şi mai cred că Boc va fi reevaluat, chiar dacă a fost înjurat”, a spus Băsescu.

Interviul cu Traian Băsescu a fost pricinuit de revocarea procurorului Lucian Papici, eveniment ce a avut loc ieri. Concret, ieri, procurorul general Tiberiu Nițu l-a revocat pe Lucian Papici, șeful secției a I-a din DNA. Papici a fost delegat în funcție la cererea Laurei Kovesi începând cu 23 septembrie. Lucian Papici a finalizat ieri ancheta în dosarul privind frauda de la referendumul de anul trecut privind demiterea președintelui Romaniei. Rechizitoriul este pe masa Laurei Codruța Kovesi.

 CITESTE ŞI:

 Ponta: Crin Antonescu nu mai vrea să stea ca preşedinte interimar

Ioan Oltean: La europarlamentare PDL va fi singur pe liste, cu sigla şi vechea culoare