Băsescu, despre Tolontan: „Un colaborator al doamnei Kovesi sută la sută, care îmi face morală. Nu ţi-e ruşine?”

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa jurnalistului Cătălin Tolontan, susținând că Laura Codruța Kovesi suna procurori pentru a-i oferi acestuia detalii din dosarul "Gala Bute”.

05 iul. 2017, 20:12
Băsescu, despre Tolontan: „Un colaborator al doamnei Kovesi sută la sută, care îmi face morală. Nu ţi-e ruşine?”

Astăzi îl vedeam, nu vreau să-l etichetez urât, dar îi spun numele, pe Tolontan… Tolontan m-a supărat cel mai tare. Tolontan, un colaborator al doamnei Kovesi sută la sută, care îmi făcea morală, cum vorbesc eu despre doamna Kovesi. Nu ți-e rușine Tolontan?

Intervenea Kovesi prin mesaje la procurori să te primească după ce s-a închis Gala Bute și tu ai ajutat-o să-l redeschidă. Nu figurezi măcar ca martor în dosarul Gala Bute, dar Kovesi intervenea la procurorul de caz ca Tolontan să fie ascultat că are multă înțelepciune de spus”, a răbufnit fostul președinte, arată B1.

„Am vrut să-i dau un drept la replică și lui, și lui Cartianu, să înțeleagă de unde e revolta mea. Când vezi atâtea femei umilite de o femeie, când îți vezi fiica umilită de o femeie, respect nu poți să ai pentru acea femeie”, a mai spus Traian Băsescu.

Conflictul din DNA nu e semnul, așa cum strigă azi politicieni sau influenceri, unii interesați și alții sincer exasperați, că nimic nu rămâne din acești ani, că totul a fost o făcătură, ”o înscenare”.

Sau că, idee repetată de fostul președinte Traian Băsescu, Kovesi urmărește anumite femei, Udrea și Bica,  pentru că sunt atractive și slăbuțe, nu ca ea, care are 100 de kilograme în plus, după cum zice șeful PMP.

Cum poți să reacționezi la așa ceva?

Am ajuns în faza jenantă în care tu,  cetățean, simți că e sub demnitatea ta să răspunzi unui fost președinte care, în mod normal, e o sinteză a demnității noastre”, a scris Tolontan despre actuala criză din DN.