Băsescu i-a trimis un BILEŢEL Elenei Udrea. Ce i-a scris preşedintele VIDEO

Traian Băsescu i-a trimis joi, la dezbaterea PMP de la Parlament, organizată la 2 ani de la suspendarea din funcţie a şefului statului, un bileţel Elenei Udrea. Momentul nu a scăpat jurnaliştilor, care au întrebat-o pe Udrea ce conţinea bileţelul cu pricina.

03 iul. 2014, 10:36
Băsescu i-a trimis un BILEŢEL Elenei Udrea. Ce i-a scris preşedintele VIDEO

Elena Udrea a primit de la Traian Băsescu un bileţel, în timpul discuţiilor de la Palatul Parlamentului. Amintind de celebrul „bileţel roz”, Udrea a fost întrebată de jurnalişti ce i-a scris şeful statului.

CITEŞTE ŞI Băsescu, la 2 ani de la suspendare: Am fost susţinut şi de OPORTUNIŞTI. Acum sunt în MIZERIA compromisului

Vedeţi, eu spun de obicei ce scrie în bileţele. În acesta, preşedintele mi-a spus că acest pact trebuie să fie în dezbatere şi să îl lansăm noi, dar să dăm posibilitatea tuturor celor care vor să contribuie la conceperea lui şi definirea acelor valori ce trebuie apărate şi susţinute, să vină să o facă propunînd şi alte puncte în pactul pe care PMP şi l-a asumat”, le-a spus Udrea jurnaliştilor.

Udrea a precizat că PMP propune un ‘Pact pentru statul de drept’ adresat celor care îşi doresc să fie parte a luptei pentru democraţie reală, pentru stat de drept puternic în România, pentru justiţie independentă.

„Ne-am propus să fim partidul care să ducă mai departe lupta lui Traian Băsescu de până acum. Pentru toate aceste valori pe care încercăm şi astăzi să le apărăm şi pentru ca lucrurile să fie înţelese de toată lumea şi în acelaşi timp să existe un angajament public de la care nu vom abdica niciodată, PMP propune un ‘Pact pentru statul de drept’, cu această ocazie, pe care vi-l supun atenţiei şi faţă de care aşteptăm propunerile oricăruia dintre dvs., oricăruia dintre cei care îşi doresc să fie parte a luptei pentru democraţie reală, pentru stat de drept puternic în România, pentru justiţie independentă”, a explicat Udrea.

CITEŞTE ŞI REPLICA lui Blaga la atacurile lui Băsescu. Udrea, făcută „IPOCRITĂ”: Aşa este ea născută VIDEO

Pe de altă parte, Udrea a declarat că, dacă Traian Băsescu ar putea candida din nou în toamnă pentru funcţia de preşedinte, ea l-ar vota cu toată încrederea’.

‘Vă rog să îmi permiteţi să fac şi eu o mărturisire şi eu am votat întotdeauna cu preşedintele Traian Băsescu şi recunosc că aş vota cu tot sufletul şi cu toată încrederea şi în noiembrie dacă ar vrea să candideze din nou, dar noi suntem cei care respectăm statul de drept, respectăm Constituţia ştim că la alegerile din noiembrie Traian Băsescu nu mai poate candida. Aşa că trebuie să descurcăm cumva să nu lăsăm ţara pe mâna celor care se pregătesc voioşi şi grăbiţi să pună mâna pe ea şi eventual să ducă România acolo unde era în urmă cu 10 ani’, a spus Udrea.

Traian Băsescu a participat joi la dezbaterea cu tema „Democraţie şi stat de drept în România” organizată de Fundația „Mișcarea Populară”.

Dezbaterea organizată de PMP şi Fundaţia Mişcarea Populară a avut loc la doi ani de la ultima suspendare din funcţie a şefului statului.