Ce spune Traian Băsescu despre procesul în care Iohannis a pierdut a doua casă

Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat duminică seara, la România TV, faptul că preşedintele Klaus Iohannis a pierdut o a doua casă în centrul Sibiului, decizia instanţei fiind definitivă.

15 nov. 2015, 21:15
Ce spune Traian Băsescu despre procesul în care Iohannis a pierdut a doua casă

„Şi eu am fost în mijlocul unui scandal legat de cumpărarea unui apartament. Dacă revenim la hotărârea judecătorească definitivă legată de casa de care a beneficiat şi Iohannis lucrurile sunt mult mai complicate. Eu am văzut ce a apărut în presă: că a fost dobândită prin fals în care doamna Iohannis pare a fi implicată. Lucrurile sunt ceva mai complicate decât ne putem gândi.

Şi aici, mai ales că e a doua casă pe care o pierde în procese, şi aici vin şi spun: cu ce înălţime morală ceri să fie miniştri care să nu fie suspectaţi de corupţie, când tu ai hotărâre definitivă că ai dobândit o casă prin fals? Nu va deconta acum acest lucru, dar va veni vremea deconturilor, a spus Traian Băsescu la România TV.

În ceea ce priveşte casa din Mihaileanu, Băsescu a arătat că nu crede că o va pierde „pe o judecata corectă”.

Ma voi supune judecatii procurorului si jduecatului daca va fi cazul. dDar niciodata nu voi fi acuzat de dobandirea casei prin fals”, a conchis Băsescu.