Traian Băsescu: Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman

Traian Băsescu îl atacă dur pe Victor Ponta, după ce fostul premier a declarat că la alegerile prezidențiale din 2014 s-au format cozi pentru că românii din străinătate s-au așezat la coadă de 3-4 ori "pentru a crea impresia falsă că nu pot vota". "Această afirmație mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înșelătorie, vrea să își construiască un viitor în politică la fel cum și-a construit și trecutul, adică prin minciună", a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

22 aug. 2016, 09:27
Traian Băsescu: Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman

Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman! Rar avem parte să aflăm definiția mitomanului în politică. Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai puțin, că, la alegerile prezidențiale din 2014, s-au format cozi pentru că românii din străinătate s-au așezat la coadă de 3-4 ori pentru a crea impresia falsă că nu pot vota. Pe mine, această afirmație mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înșelătorie, vrea să își construiască un viitor în politică la fel cum și-a construit și trecutul, adică prin minciună„, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Fostul preşedinte taxează şi afirmaţiile „nonşalante” lui Ponta, potrivit cărora „înscenarea cozilor realizată de românii din diaspora a avut ca scop destabilizarea României la fel ca în Ucraina”

Măi mitomanule, România nu a fost nicio clipă în pericol de ukrainizare din cauza deciziei tale, a lui Dragnea și a lui Corlățean de a-i împiedica pe românii din străinătate să voteze. Și ți-o spun eu, care, la acea dată, eram Președintele României. În sfârșit, mitomanul Ponta a găsit formula să devină ceea ce merită să fie el în politică, adică să devină un nimic„, a mai scris Traian Băsescu.

Victor Ponta a declarat, la România TV, că în 2014, la alegerile prezidenţiale, cozile din diaspora erau formate de cetăţeni români care „se puneau şi de patru ori la rând, să se arate la televizor”. „Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se aşezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca să fie cozi, să se arate la televizor”, a spus Victor Ponta.

CITEŞTE ŞI: Replici acide între Victor Ponta şi Traian Băsescu: „Victoraş, iarăşi fugi repede!” VIDEO