Băsescu: Nu am fost niciodată atât de DETERMINAT să REVIN în POLITICĂ aşa cum sunt acum

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat miercuri că e mai hotărât ca niciodată să revină în politică după ultimele atacuri apărute în presă la adresa sa.

23 sept. 2015, 18:42
Băsescu: Nu am fost niciodată atât de DETERMINAT să REVIN în POLITICĂ aşa cum sunt acum

Traian Băsescu l-a atacat în termeni duri pe Mihai Gâdea, dar şi pe Antena 3 şi Mugur Ciuvică pentru faptul că au prezentat un document care ar fi atestat legăturile fostului şef de stat cu Securitatea înainte de 1989, lucru dezminţit însă de acesta.

 

Citește și: Băsescu: Voievozii români apărau porţile creştinătăţii. Acum, ce facem, cedăm atât de uşor?

„Falsuri de un grotesc ce nu pot fi specifice decât Antenei 3 și răspopitului. Eu am câștigat două procese cu Dan Voiculescu, Ioana a câștigat un proces azi cu Antena 3, am câștigat și un proces cu Mugur Ciuvică. Trebuia să-i iau și patul din casă, dar l-am iertat. Acum o să-i iau tot.

Nu știu de ce această campanie împotriva mea. Aș fi dorit să mai stau un pic, să-mi văd de nepoței. Ei au crezut că mă vor face să nu revin în politică.

Au obținut efectul invers, nu am fost niciodată atât de determinat să revin în politică așa cum sunt acum când văd cât le este de frică de revenirea mea în politică. Lor le convine cum e acum. USL trăiește, unii se fac că pun moțiune, alții se fac că o primesc. E totul o viață. În teritoriu, USL e așa cum au negociat funcțiile, sunt împreună, se pupă de dimineața până seară. Asta explică și de ce sunt atât de blânzi unii cu alții.

Țara asta are nevoie și de opoziție, iar Mișcare Populară își propune să-și propună rolul de opozant la USL, care înseamnă, în mod egal, și PSD și PNL„, a spus Traian Băsescu la sediul PMP cu ocazia primirii a 350 de noi membri în filiala Ilfov a partidului.