Băsescu: Şova este PROFUND incompetent. Vezi replica ministrului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că RMGC i-a dat ministrului Dan Şova proiectul de lege aflat acum în Parlament, iar acesta, "profund incompetent", i l-a dat şefului său, Victor Ponta, iar acesta, bucuros de faptul că poate scăpa de responsabilitate, l-a trimis la Parlament.

16 sept. 2013, 19:33
Băsescu: Şova este PROFUND incompetent. Vezi replica ministrului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că ministrul Dan Şova a arătat că este „profund incompetent” când a transmis premierului proiectul pe Roşia Montană aşa cum l-a primit de la „băieţii” de la RMGC.

Preşedintele a mai spus că premierul, care este jurist, a dorit să scape de responsabilitate şi a spus că proiectul este bun şi l-a trimis la Parlament.

Băsescu a spus că Ponta încearcă să rezolve acest lucru utilizând metoda „Năstase-Iliescu”, adică încercând să se acopere prin legi. „Numai că Ponta este mai puţin inteligent decât Năstase”, a comentat Băsescu.

CITEŞTE ŞI: Băsescu cere Guvernului să retragă proiectul Roşia Montană din Parlament

Ministrul Dan Şova i-a dat replica lui Băsescu, luni seară, la Digi 24: „Sa-i fie rusine lui Basescu ca face asemenea afirmatii necontrolate. Mi se pare foarte grav. E foarte rusinos.  Domnul Basescu nu are competenta juridice. Eu daca spun despre dansul ca e un marinar prost… dar nu pot s-o fac pentru ca eu nu am condus nave si nu ma pricep. Domnul Basescu stie adresa DNA. Sa mearga maine la DNA sa faca plangere impotriva mea”.