Băsescu: Ştiu ce înseamnă MINCIUNA politică preluată de instituţii. Eu am rămas omul care a vândut FLOTA

Traian Băsescu a declarat, luni, că nu vrea ca, în Dosarul Nana, să se repete situaţia din Dosarul Flota, când, timp de 18 ani, s-au spus "minciuni politice", "preluate de institutiile statului", iar el a "rămas omul care a vândut flota".

09 mart. 2015, 15:18
Băsescu: Ştiu ce înseamnă MINCIUNA politică preluată de instituţii. Eu am rămas omul care a vândut FLOTA

Traian Băsescu a declarat, luni, că, în Dosarul Nana, este „îngrijorat” dintr-un anumit punct de vedere.

„Ştiu ce inseamnă minciuna politică în care se implică  instituţiile statului. As vrea sa nu se mai intample acest lucru in ceea ce ma priveste.

Am avut o experienţă de circa 18 ani in care niste minciuni politice au fost preluate de institutiile statului, iar eu am ramas omul care a vandut flota, fara ca cineva,  timp de 18 ani, să arate macar un singur contract de vânzare-cumpărare semnat de mine sau o singură aprobare pentru o singură navă, semnata de ministrul Transporturilor, Traian Băsescu. Nimeni nu a vrut sa stie că flota a fost trasferată în 1992 la Fondul Proprietăţii de Stat, iar FPS şi-a făcut misiunea pentru care a a fost infiinţat: a privatizat, a vândut.

De aceea n-as vrea să mai trec printr-o astfel de poveste, stimulată de politic, şi pe urmă 20 ani sa incerc sa conving ca a fost o minciuna politica preluata de institutii, ma mult sau puţin obediente, care te târâie prin toate...”, a declarat Băsescu.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu acuză din nou PRESIUNI POLITICE în dosarul NANA. ATAC DUR la procurorul general