Băsescu, vizită în Polonia anunţată pe Facebook: „Nu vă alarmaţi, toate cheltuielile sunt asigurate”

Liderul MP Traian Băsescu va merge, luni, la Varșovia. Anunțul a fost făcut chiar de fostul șef al statului pe Facebook.

20 dec. 2015, 17:16
Băsescu, vizită în Polonia anunţată pe Facebook: „Nu vă alarmaţi, toate cheltuielile sunt asigurate”

Traian Băsescu merge în Polonia. Scopul acestei călătorii este dezbaterea privind tema politicii externe a fostului președinte polonez Lech Kaczynski.

„La invitaţia Preşedintelui Republicii Polone, Domnul Andrej Duda, în data de 21.12.2015 voi participa la Varşovia, la o dezbatere avînd ca temă politica externă a fostului preşedinte polonez Lech Kaczynski. Dezbaterea va prilejui şi o analiză la zi a situaţiei de securitate din regiune. La dezbatere vor participa şi foştii preşedinţi din Estonia, Cehia, Lituania şi Georgia”, a scris fostul șef al statului.

Întrebat retoric de un cetățean „cine vă va plăti drumul? Tot noi proștii plătitori de taxe!”, Băsescu a răspuns că „nu vă alarmaţi şi nu vă îngrijoraţi, toate cheltuielile (transport, cazare, masă plus maşină la dispoziţie la Varşovia pentru mine şi pentru cele două persoane care mă însoţesc) sunt asigurate de partea poloneză. Sau şi aşa este tot pe banii dumneavoastră?”