Bat clopote de nuntă pentru această zodie! Valentine’s Day vine cu inelul de logodnă în dinți

Astrele au vești bune pentru o zodie! De Valentine's Day acest nativ va fi cerut în căsătorie, iar nunta va avea loc mai repede decât se aștepta.

12 feb. 2024, 16:51
Bat clopote de nuntă pentru această zodie! Valentine’s Day vine cu inelul de logodnă în dinți

Bat clopote de nuntă pentru această zodie! Mai sunt doar câteva zile până de Valentine’s Day, iar majoritatea românilor se pregătesc să își declare dragostea într-un mod special.

Citește și Horoscop 13 februarie 2024. O singură zodie are sprijin divin, zi plină de oportunităţi

Bat clopote de nuntă pentru această zodie!

Însă, există un nativ care nu trebuie să facă pregătiri temeinice pentru că astrele le-a asigurat deja viitorul.

Pe data de 14 februarie, Balanțele singure vor avea parte de o surpriză de proporții pentru că sunt foarte mari șansele să fie cerute în căsătorie.

Dacă ești născută în zodia Balanță, trebuie să te aștepți că de Valentine’s Day partenerul tău îți va pregăti o surpriză de proporții. Astrele spun că vei avea parte de un cadou extrem de special precum: Un cadou, o cină romantică la lumina lumânărilor sau o escapadă romantică într-un loc de vis și de ce nu, un inel strălucitor de logodnă.

Momentul va fi de o încărcătură emoțională specială și asta pentru că marchează începutul unei noi etape, în doi.

De asemenea, astrologii spun că Balanțele care vor fi cerute în căsătorie pe data de 14 februarie se vor căsători foarte repede, cel târziu la finalul acestei veri și vor avea parte de o căsnicie plină de armonie și dragoste.

Cristina Demetrescu, horoscop 2024 pentru Balanţă

Balanţa are un an karmic. Va fi puţin afectată şi de eclipsele din martie, aprilie, septembrie, octombrie, care ne vor influenţa de fapt pe toţi. Dar şi după 30 iunie, când Lilith, Luna neagră, va intra în zodia Balanţei. Atunci, acești native vor trece dintr-o extremă în cealaltă. Adică, dacă a fost slab, acum va fi gras, dacă a fost singur, acum va avea pe cineva. Viața personală se schimbă, norocul lor se schimbă, pot exista evenimente, nunţi, căsătorii, contracte. Trebuie să muncească mai greu.

Balanța este o zodie echilibrată cu o capacitate excepțională de a pune ordine în viața lor și a celor din jur.

Totodată, acești nativi se remarcă prin calmul și atitudinea pozitivă și asta se datorează guvernării lui Venus care îi ajută mereu să găsească punctul de mijloc înainte ca stresul și nervii să își facă apariția.

Citește și Horoscop 12-18 februarie 2024. Ce zodii sunt binecuvântate toată săptămâna