Bat clopote de nuntă pentru Deea Maxer și Robert Drilea. Ce spune fosta parteneră a lui Dinu Maxer despre o posibilă căsătorie: „Va veni momentul să fiu cerută”

Deea Maxer a vorbit recent mai deschis ca oricând despre o posibilă căsătorie cu iubitul ei, Robert Drilea.

02 apr. 2024, 08:37
Bat clopote de nuntă pentru Deea Maxer și Robert Drilea. Ce spune fosta parteneră a lui Dinu Maxer despre o posibilă căsătorie: „Va veni momentul să fiu cerută”

Deea Maxer și Robert Drilea sunt împreună de aproape un an și pare că sunt mai fericiți ca oricând. Fanii celor doi se așteaptă ca aceștia să se căsătorească din moment în moment. Recent, fosta soția a lui Dinu Maxer a spus ce dorințe au ea și partenerul în ceea ce privește căsătoria.

Deea Maxer a precizat că nu a luat în calcul la modul serios până acum să se recăsătorească, dar că în viitor e deschisă la astfel de propuneri.

„N-am luat în calcul dacă mă mai mărit sau nu. Dar probabil, într-o relație serioasă, dacă va veni momentul să fiu cerută, eu cred în căsătorie. E divină. Nu-i vorba de acte, ci de o asumare în fața divinității. Nu cred în actele semnate la cununia civilă, ci în căsătoria în fața lui Dumnezeu. Ca o asumare.”, a spus Deea Maxer pentru Cancan.

Citește și Theo Rose abia așteaptă să mai aducă pe lume un copil, după Sasha. „Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine”

Relația dintre Deea Maxer și Robert Drilea este încă la început, iar cei doi mai au multe de experimentat până să ajungă să facă pasul cel mare.

„Noi vom decide. În momentul acesta, nu ne dorim niciunul”, a declarat bruneta.

Întrebată cum se înțelege cu viitorii ei socri, Deea Maxer a spus că nu ar folosi acest apelativ fiindcă relația lor nu e atât de avansată.

„Dar de ce-i numești așa? Ne cunoaștem de 10-11 luni… Abia când voi fi cerută de nevastă îi putem numi așa. Până atunci, nu pot pune astfel de titulaturi. Locuim în două case, și la Robert și la mine. Părinții lui sunt niște oameni foarte frumoși, de la care am avut multe de învățat, care au ajuns să-mi iubească copiii și să accepte situația mea de viață. Ceea ce e un lucru foarte frumos. Ne înțelegem foarte bine”, a mai spus fosta soție a lui Dinu Maxer.

Citește și Eugenia Șerban, noi detalii despre dependența de droguri a fiului său: „M-am trezit că nu mai aveam nimic în casă”