BAT lansează în România ţigara-hibrid, în premieră mondială: Kent glo iFUSE

British American Tobacco a selectat România ca prima țară din lume unde lansează Kent glo iFUSE, un produs hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică de ultimă generație, potrivit unui comunicat al companiei.

18 apr. 2016, 13:42
BAT lansează în România ţigara-hibrid, în premieră mondială: Kent glo iFUSE

„Kent glo iFUSE oferă fumătorilor adulți o alternativă pentru țigările tradiționale si se diferențiază prin tehnologia hybrid. Este un produs cu conținut de nicotină și aromă de tutun, dar având beneficiul riscurilor reduse, asociate cu produsele electronice. Pentru că tutunul din interiorul capsulelor Kent Neopods nu arde, atât consumatorii, cât și cei din jurul lor se pot bucura de o altfel de experiență, fără fumul, scrumul și mirosurile asociate fumatului”, se arată în comunicatul companiei, potrivit economica.net.

Citeşte şi Drama transformată în viciu: Săracii dau mai mulţi bani pe ţigări

Dispozitivul glo iFUSE și capsulele Kent Neopods sunt deja disponibile pe piață prin intermediul platformei online www.exploreglo.com și, începând cu zilele următoare, la punctele de vânzare din magazine și din locațiile Horeca aflate în București, spun cei de la BAT.

Mai multe detalii pe economica.net.