Bătăi cu săbii şi topoare în Brăila. Mai mulţi tineri au ajuns la spital

Bătaie cu săbii şi topoare într-un club din Brăila. Zece tineri au forţat intrările, au spart geamurile şi s-au încăierat. Patru oameni au ajuns la spital cu rani pe maini si la cap.

12 oct. 2016, 06:00
Bătăi cu săbii şi topoare în Brăila. Mai mulţi tineri au ajuns la spital

Potrivit primelor informatii, conflictul l-a avut in prim plan pe nepotul lui Ionel Vlad, fost pretendent la fololiul de primar al Brailei, la alegerile din 2008. Tanarul, Marian Vlad, in varsta de 23 de ani a ajuns la spital plin de sange, cu rani grave pe maini si la cap. Acesta nu a avut tangente cu atacatorii, cunoscudu-i doar din vedere, dar fara vreun motiv clar, el a fost ţinta atacului. 

Dupa inceputul conflictului, clientii speriati s-au indreptat buluc spre iesire, iar in valma creata scaunele si mesele au fost rasturnate. Scandalagii au fost potoliti in cele din urma de interventa bodyguarzilor clubului.

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale Brăila au demarat investigatiile pentru a stabili cine se face vinovat de inceperea scandalului si pentru a-i identifica pe atacatori.

Tot în Brăila, în seara zilei de marţi, un bărbat în vârstă de 50 de ani a atacat fără niciun motiv un tânăr pe care l-a întâlnit pe stradă. Individul l-a luat la bataie pe băiatul în vârstă de 26 de ani, care, de frica, s-a refugiat in curtea unor prieteni, dar agresorul a venit dupa el inarmat cu o sabie. Tanarul in disperare de cauza, a incercat sa se apere cu mainele, motiv pentru care a suferit mai multe rani la membrele superioare. Prietenii tanarului au sunat la numarul de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat un echipaj de politie si o ambulanta.

Potrivit primelor informatii tanarul a fost transporatat la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit scandalul.