Bătaie ca în codru din cauza unui grătar în apartament! Un român și-a bătut vecinii cu o coadă de mătură. Doar poliția i-a putut scoate din mâinile lui

Un român și-a bătut vecinii cu o coadă de mătură! Bărbatul s-a enervat la culme pentru că o familie de peruani făcea grătar într-un apartament de lângă locuința românului. Scena a avut loc într-un bloc din Ancona, Italia.

18 mart. 2024, 15:56
Bătaie ca în codru din cauza unui grătar în apartament! Un român și-a bătut vecinii cu o coadă de mătură. Doar poliția i-a putut scoate din mâinile lui

Un cuplu de peruani a fost atacat cu o coadă de mătură de vecinul lor român, în timp ce făceau un grătar acasă, într-un bloc din Ancona.

Citește și Reacţia fabulosă a unui român după ce o poliţistă l-a amendat că a aruncat un chiştoc pe geam: Vorbiţi serios?!

Cuplul se afla în locuința lor, în via De Gasperi, atunci când un român de 50 de ani a intrat peste ei și l-a atacat pe bărbat. Scena s-a petrecut în urmă cu două zile, respectiv sâmbătă, 16 martie.

Peruanul tocmai plasa carnea pe grătar, când românul a intrat țipând în locuință. Dintr-o lovitură, conaționalul nostru a dărâmat grătarul pe podea.

Mai mult decât atât, acesta avea și o coadă de mătură în mână și a început să îl lovească pe peruan, fără nicio reținere.

Posibil ca românul să fi fost înfuriat din cauza fumului pe care îl producea grătarul, dar niciuna dintre victime nu a fost în stare să explice de ce au fost, de fapt, atacate.

Soția românului nu a stat cu mâinile în sân

În timp ce românul îl lovea cu mătura pe peruan, a intervenit și soția acestuia, în vârstă de 45 de ani, care încerca să își apere soțul.

Femeia a sunat și la 112, dar soția românului a luat inițiativă și s-a iscat o altă ceartă, de data aceasta între soțiile celor doi bărbați, potrivit Il Resto del Carlino.

Cum era de așteptat, țipetele se auzeau în tot blocul.

Pe lângă cele menționate mai sus, nici românca nu a fost cea mai pașnică, motiv pentru care s-ar fi înfipt în părul soției peruanului.

Scandalul a fost de departe de a fi terminat, pentru că, observând că soția sa a început să se bată cu peruanca, românul nostru a luat mătura și a lovit-o și pe femeia peste care intrase în locuință.

Vecinii s-au speriat și au sunat la poliție, în câteva minute zona a fost împânzită de mașini de poliție.

Citește și Reacţia unui român după ce a câştigat 20.000 de lei la păcănele VIDEO

Agenții au ajuns la locuință și apoi au sunat la 118 pentru a-i ajuta pe soția și soțul răniți.

Românul în vârstă de 50 de ani a fost dus la sediul poliției și este cercetat pentru vătămări agravate.