Bătaie ca în codru în sala de păcănele din casa preotului Băbeni! Primarul localității nu a văzut și nu a auzit nimic. “Nu stiu nimic de treaba asta”

Bătaie ca în codru într-o sală de păcănele din localitatea Babeni, din judetul Vâlcea, care funcţionează într-un imobil deţinut de preotul Emil Rădulescu, cel care deține și funcția de director al casei de cultură din oraș.

30 aug. 2023, 17:05
Bătaie ca în codru în sala de păcănele din casa preotului Băbeni! Primarul localității nu a văzut și nu a auzit nimic. “Nu stiu nimic de treaba asta”
Bătaie ca în codru în sala de păcănele deținută de preotul nabab din Băbeni! Primarul localității nu a văzut și nu a auzit nimic.

UPDATE, precizări de la preotuol din Băbeni: „Preotul Emil Rădulescu deține imobilul în care funcționează respectivele activități economice, dar nu este proprietarul sau operatorul activităților menționate. În calitate de locator, nu are obligația legală de a verifica sau supraveghea activitățile locatarilor în cadrul imobilului închiriat, cât timp aceasta este una care funcționează în legalitate. Activitatea pe care o desfășoară este una legală în România și societatea care desfășoară această activitate deține toate autorizațiile și documentele necesare pentru desfășurarea ei. Imobilul a fost închiriat de-a lungul a 20 de ani și locatarii au avut diverse obiecte de activitate: magazin mixt, magazin second-hand, curățătorie chimică. Niciuna dintre activitățile economice nu a fost supravegheată și nu a avut legătură cu proprietarul imobilului, în speță Emil Rădulescu.

De asemenea, informația că Primăria și postul de Poliție din localitate sunt foarte aproape de respectivului imobil nu corespunde realității geografice. Existența unei distanțe semnificative, de cel puțin 500 de metri, între imobil și sediile respective face această afirmație incorectă.”
Bătaie ca în codru în sala de păcănele deținută de preotul nabab din Băbeni! Incidentul a avut loc în cursul săptămânii trecute, în noaptea de joi spre miercuri, la ora 01:25.

Citește și Cine este preotul care l-a sfidat pe IPS Teodosie și a reclamat calitatea vinului pentru împărtășanie din biserici. ”Totul ține de conștiință, despre cum și cu ce ne prezentăm în fața lui Dumnezeu”

Bătaie ca în codru în sala de păcănele deținută de preotul nabab din Băbeni!

Totul a început după ce un tânăr a fost lovit de un altul, iar în scandalul lor s-au implicat și alți clienți, iscându-se o bătaie generală.

La un moment dat, unul dintre tinerii loviți a ieșit afară și a încercat să intre în sală cu un cuțit, însă nu i-a mai fost dat drumul înăuntru.

În urma acestui scandal, care a fost unul destul de mare, primarul localității, Ștefan Bogdan, a declarat că nu știe cui aparține sala de păcănele și că nu a văzut și nu a auzit nimic.

“Nu stiu nimic de treaba asta… Am auzit, dar e treaba politiei, nu e treaba mea. Da, are program cu aprobarea vecinilor (pentru a functiona non-stop – n.r.), are tot ce trebuie firma aia. Nu-i cunosc, nici nu stiu despre cine e vorba. Oricum, eu vineri am avut discutie cu cel care a eliberat programul de lucru si… «domnule primar, dosarul este complet, poate sa verifice oricine, are aprobarea vecinilor»… Sunt situatii din astea cand vor program permanent trebuie aprobarea vecinilor. Maine oricum o sa ma intalnesc cu cei de la Politie, cu domnul comandant si o sa restabilim programul, daca fac chestii din astea, il bagam la program de pana in ora 22.00. Exact, mai e si in zona centrala, si parcare”, a declarat primarul Bogdan Ștefan.

 

Mai mult, aceeași sală funcționează non-stop, deși Consiliul Local a votat în unanimitate ca programul acesteia să fie permis până la ora 22.00.

Citește și Preotul Calistrat dă de pământ cu Teodor Baconschi: „O chestiune ieftină, de cea mai joasă speță!”