Bătaie ca în ringul de box între un şofer de autobuz şi un alt conducător auto după o şicanare în trafic VIDEO

Imagini incredibile în Vaslui. Un şofer de autobuz s-a bătut în trafic cu un alt conducător auto de față cu pasagerii pe care îi transporta. Totul după o şicanare în trafic. La un moment dat, șoferul de pe autobuz s-a folosit și de o bâtă pentru a se apăra. Poliţiştii din Vaslui cercetează cazul. 

08 ian. 2020, 10:34
Bătaie ca în ringul de box între un şofer de autobuz şi un alt conducător auto după o şicanare în trafic VIDEO

Minute bune, traficul dintr-o intersectie din Vaslui a fost blocat, scrie vremeanoua.ro. Un sofer al unui autobuz apartinând societãtii Transurb şi soferul unui autoturism s-au luat la bătaie după o şicanare în trafic. 

Citeşte şi Scandal uriaş în trafic. A făcut praf parbrizul cu o rangă VIDEO

Toate neîntelegerile au pornit, spune Cosmin S. soferul autoturismului implicat în incident, din autogara Transurb, când soferul autobuzului a iesit în drumul principal fãrã sã se asigure si fãrã sã semnalizeze.

„A plecat din statie fãrã sã semnalizeze si fãrã sã se asigure, motiv pentru care eram sã intru în el. Pentru a evita impactul, am intrat pe contrasens. Norocul meu a fost cã din sens opus nu venea nicio masinã. Este adevãrat, legea spune cã soferul de autobuz are prioritate când iese din alveolã, dar el trebuie sã se asigure, sã nu punã circulatia în pericol”, a declarat soferul autoturismului.

Pasagerii din autobuz susţin că de la plecarea din autogarã si pânã la sensul giratoriu de lângã ICIL şoferul autoturismului marca BMW a mers în zig-zag si a frânat de mai multe ori în fata autobuzului.

„Am luat autobuzul spre Moara Grecilor, din statia Transurb. Era ora 14:00. N-am mers 10 metri din statie si în fatã ni s-a pus un autoturism. Soferul de pe masina respectivã mergea în zig-zag si din când în când frâna, obligând si soferul autobuzului sã facã la fel. Aproape de statia de pe Ana Ipãtescu, soferul a coborât din masinã si a început sã gesticuleze. Era un tânãr de 20 si ceva de ani. Zbiera, fãcea semne obscene. Soferul de pe autobuz a coborât la el si imediat a început bãtaia. Pustiul ãla a început sã-l loveascã cu pumnii, cu picioarele. L-a lovit de mai multe ori desi soferul autobuzului are pãr alb, îi putea fi tatã”, a povestit un pasager.

În ajutorul bãrbatului a sãrit soferul unui alt autobuz care se afla mai în spate. Cei doi angajati ai Transurb s-au folosit inclusiv de o bâtã pentru a-si potoli adversarul, întreaga scenã petrecându-se sub ochii a zeci de participanti la trafic.

Incidentul, surprins de camerele video ale primãriei, a ajuns în atentia politistilor vasluieni care au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violente.