BĂTAIE ca-n ringul de box, în faţa unei şcoli din Suceava! Două femei şi-au cărat pumni şi picioare pentru un loc de parcare

Incident șocant în fața unei școli din județul Suceava! Două femei s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare. Pe filmare se observă cum unul dintre copii intervine pentru a-și salva mama din mâinile rivalei. 

09 oct. 2019, 05:56
BĂTAIE ca-n ringul de box, în faţa unei şcoli din Suceava! Două femei şi-au cărat pumni şi picioare pentru un loc de parcare

Totul s-a întâmplat în fața unei școli din comuna Iaslovăț. Scandalul a pornit de la faptul că una dintre mămici a intrat pe contrasens. Discuția a degenerat rapid, iar femeile au sărit imediat la bătaie.

Elevi de liceu, săltaţi de mascaţi de la şcoală. Au ucis un om în bătaie, apoi le-au trimis poze colegilor de clasă

Scenele au avut loc sub privirile uluite ale celor prezenți, inclusiv ale elevilor care ieșeau de la cursuri. Câțiva martori au intervenit pentru a le despărți pe cele două, dar pe imagini se observă cum una dintre femei lovește cu piciorul mașina rivalei.

Chiar și după ce au fost despărțite, discuția dintre cele două a fost una aprinsă. În final, una dintre măămici s-a urcat la volan și a părăsit locul incidentului.

La scurt timp, la fața locului au ajuns și oamenii legii. Aceștia au deschis o anchetă, iar cele două femei sunt cercetate penal.


loading...