Bătaie ca-n ringul de box între două eleve de liceu. Şi-au dat picioare în cap fără nicio milă VIDEO

Ringul de box s-a mutat chiar în apropierea unei şcoli. Este vorba despre două eleve din Constanţa, care s-au bătut până au fost despărţite de colegi. Ploaia de pumni şi picioare a fost surprinsă de un martor, cu telefonul mobil. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

19 nov. 2014, 21:40

O elevă de clasa a VIII-a de la o şcoală din Constanţa a fost snopită în bătaie chiar de către colega ei de clasă. Bătaia a avut loc chiar la câţiva metri de şcoala din localitatea Sinoe. Părinţii celor două fete au fost chemaţi la şcoală. Mama uneia dintre fete spune că s-a speriat foarte tare când şi-a văzut copila plină de vânătăi.

„Era foarte tulburată, zăpăcită, nu ştia… nu mai ştia de ea. Era lovită, zgâriată. O doare foarte mult capul”, a declarat Ramona Ilie, mama fetei agresat, potrivit reporterntv.ro.

Şi rudele celeilalte fete au luat măsuri.

„Părintii mei au certat-o, s-au luat de ea, au venit si la scoala. I-au luat si calculatorul, sa nu mai stea la calculator, sa nu mai iasa afara”, a spus sora agresoarei. 

Conducerea şcolii s-a întrunit în Consiliul Profesoral, unde s-a decis că eleva care a pornit bătaia va presta muncă în folosul şcolii.

„Scaderea mediei la purtate la 7 elevei care a fost violenta si exmatriculam trei zile din scoala, cu prezenta in scoala. Va face munca in folosul scolii”, a declarat Georgeta Cazacu, profesor Şcoala Generală Sinoe.

Vezi şi: Elevă de 13 ANI, SNOPITĂ în bătaie de o altă fată. Totul a fost filmat VIDEO


loading...