Bătaie cruntă între femei, tânără desfigurată în club din cauza unui bărbat însurat

Bătută crunt, desfingurată şi târătă pe jos. I s-a întâmplat unei fete de 19 ani din Bârlad care s-a distrat într-un club cu mai mulţi prieteni, printre care şi un bărbat insurat, fiul unui afacerist influent. Fata a fost băgată în spital de cumnata beizadelei, care şi-a ieşit din minţi. Culmea, după scenele extrem de violente, tot agresioarea a fost cea care a depus plângere.

22 feb. 2016, 07:02
Bătaie cruntă între femei, tânără desfigurată în club din cauza unui bărbat însurat

O tânâră din Bârlad a fost desfigurată, târâtă pe jos si dată cu capul de bordura trotuarului în fata Clubului Iguana din localitate, de către cumnata unuia dintre cei cu care a venit la club. Bărbatul pentru care s-au bătut „fetele” este Andrei Solomon, zis Solistu’, de 26 de ani, implicat în arestarea procurorului Vasile Selaru.

Politia din Bârlad are deschis un dosar penal, culmea, la plângerea Cristinei Tâncovici, pentru agresiune.

Potrivit vremeanoua.ro, adolescenta nu a mai apucat să facă reclamatie, fiindcă i s-a fãcut rău în sediul Politiei, fiind transportată în stare gravă la Iasi. Dupã investigatii a fost trimisă la Iasi, fiind suspectă de fractură de craniu.

„Diagnosticul este de fractură de os frontal (de craniu) si a fost trimisă la Clinica de Neurochirurgie la Iasi”, a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean. Ajunsă la Iasi, a fost supusă unui RMN, constatându-se că, în afară de fractura de craniu, fata are si coloana deplasată, fiind necesară interventia chirurgicală.

Fata a precizat că nu stia că Andrei Solomon (Solistu’) este însurat, ea neavând nimic în comun cu el.