ROMII, BICICLETA FURATĂ ŞI AMERICANII. Bătaie cu răngi într-un oraş din SUA, provocată de ţigani români

Ţiganii români au provocat o bătaie generală în oraşul american Houston, potrivit România TV. Zeci de oameni, printre care şi doi poliţişti, au fost răniţi. Scandalul a pornit după ce copiii romilor au furat o bicicletă.

27 dec. 2013, 10:39
ROMII, BICICLETA FURATĂ ŞI AMERICANII. Bătaie cu răngi într-un oraş din SUA, provocată de ţigani români

Leroy Ford, un american din Huston, susţine că bicicleta pe care i-o cumpărase fiului său de Crăciun a fost furată de pe veranda casei de mai mulţi copii de ţigani români.

Tocmai cumpărasem o bicicletă pentru fiul meu, când ne-am trezit că a dispărut de pe verandă. Eu, soţia mea şi fiul meu am recuperat bicicleta şi am dus-o în casă. Oamenii aceştia au luat bâte şi sticle şi au venit să se răzbune Mi-au lovit soacra în cap„, a declarat Leroy Ford.

A început apoi o bătaie generală între americani şi ţiganii români. Oamenii şi-au împărţit pumni, s-au lovit cu bâte şi răngi, iar în conflict au fost implicaţi şi mai mulţi copii.

De partea cealaltă, ţiganii români dau vina pe localnici. Unul dintre copiii ţiganilor a fost rănit în altercaţie.

Scandalagiii au fost despărţiţi cu greu de poliţişti, care au avut nevoie de întăriri, după ce doi agenţi au fost loviţi în faţă. Mai multe persoane au fost reţinute, iar răniţii au fost transportaţi la spital.

CITEŞTE ŞI: Poliţia din Franţa a destructurat o REŢEA DE HOŢI condusă de romi din România