Bătaie cu sticle şi scaune pentru o blondă voluptoasă de la noi

Luptele pentru inima Simonei Trasca se duc corp la corp si asa s-a intamplat si de Revelion. Doi barbati s-au incaierat, din cauza blondei, iar scandalul s-a amplificat, petrecaretii alegandu-se cu rani si camasile insangerate, la sfarsitul altercatiei.

03 ian. 2014, 09:59

Acolo unde se afla o fata atragatoare si mai multi barbati deja distrati de aburii de alcool, e imposibil sa nu iasa un conflict. Si asa s-a intamplat si intr-unul dinrte cele mai tari cluburi de fite, din Bucuresti, in noaptea de Revelion, cand Simona Trasca a reusit sa starneasca un adevarat razboi intre baietii aflati la doua mese diferite, dar vecine.

Potrivit Cancan.ro, scandalul a izbucnit in momentul in care un tip a vrut sa faca o poza cu Simona, iar un altul care vorbise cu ea cu ceva timp in urma, a vociferate. De aici si pana la primul pumn a fost numai un pas! Insa, daca totul s-ar fi oprit aici, ar fi fost bine, insa, in secunda urmatoare, a inceput un adevarat atac: o ploaie de sticle si de pahare aruncate, precum si o tirada de lovituri, fie cu pumnii, fie cu picioarele.

Potrivit unor martori oculari, totul ar fi durat doar cateva minute, pana la interventia bodyguarzilor, insa timpul a fost suficient pentru un deznodamant apocaliptic: „A fost ingrozitor. Asa, pe nepusa masa, au inceput unii sa se bata si evident ca s-au mnai bagat si altii si a fost iun scandal in toata regula. Au aruncat cu sticle si cu pahare, erau numai cioburi pe jos, oamenii din jur s-au indepartat. In cateva minute, i-au despartit bodyguarzii. Daca te uitai la mesele respective, dupa terminarea scandalului, nu mai era nimic pe masa. Nicio sticla, niciun pahar, totul era tandari, pe jos. Iar baietii loviti si cu sange pe ei, s-au taiat in cioburi”, a povestit unul dintre martori, pentru CANCAN.ro.