Bătaie de fiţe într-un local de lux din Capitală. Protagoniste, o nepoată de premier şi o vedetă din dosarul prostituatelor VIDEO

Imagini uluitoare cu o încăierare dintr-un local de fiţe din Herăstrău! Diana Gureşoaie, cap de afiş în dosarul asistentelor prostituate, a dat o petrecere răsunătoare de ziua ei care s-a încheiat însă cu un scandal monstru. În mijlocui bătăii a fost și Calina, nepoata fostului premier Petre Roman.

07 mart. 2018, 13:51
Bătaie de fiţe într-un local de lux din Capitală. Protagoniste, o nepoată de premier şi o vedetă din dosarul prostituatelor VIDEO

Imaginile au fost depuse la dosarul de la Poliţie în cazul măcelului din Herăstrău”, potrivit cancan.ro. Înregistrările surprind momentele în care Georgiana Constantin şi Bunesa de la Urlaţi sunt evacuate din club. Georgiana a fost luată pe sus şi nu s-a calmat nici după ce bodyguardul a scos-o din mijlocul luptei.

Citeşte şi BĂTAIE cu scaune la un restaurant în noaptea de Revelion. Mascaţii au intervenit de urgenţă VIDEO

Calina, nepoata fostului premier Petre Roman a încercat să o liniştească, însă agresivitatea Bunesei se pare că a scos-o din minţi pe Georgiana, care îi cerea bodyguardului să îi explice de ce fusese evacuată.

„Ea era fix lângă masa noastră, era foarte amețită, beată și a început să se exorcizeze pe acolo, să facă urât. Prima dată a venit, mi-a zis mie ceva, pe urmă s-a dus Diana să vorbească cu ea, a împins-o și de la împinsul ăla s-a enervat și Georgiana, celaltă prietenă, și îți dai seama că a ieșit circ. Ne-au oprit bodyguarzii, eu m-am dat la o parte, au început să arunce cu pahare, să facă în toate felurile pe acolo, arunca pahare în tot clubul, Oana. Și după ce s-au calmat apele, a început să facă din nou circ, să se împingă, și iar s-au enervat astea îți dai seama, și au început să arunce din nou cu pahare, a doua oară. Am văzut că s-au și jignit, și-au aruncat cuvinte urâte. Da, a dat cu vin, arunca cu pahare peste tot și îți dai seama că astea s-au enervat și au aruncat și ele cu pahare, logic”, a declarat Calina Roman.