Bătaie de joc! Câți bani a scos din buzunar un canadian pentru o porție de mici în Aeroportul Otopeni: ”Mi-am luat țeapă”

Vacanța în România le-a lăsat un gust amar unui canadian și soției sale, care la finalul vizitei lor pe plaiurile mioritice, au decis să își cumpere o porție de mici din Aeroportul Otopeni. Prețul plătit de bărbat pentru doi mici l-a dezamăgit.

17 nov. 2022, 15:08
Bătaie de joc! Câți bani a scos din buzunar un canadian pentru o porție de mici în Aeroportul Otopeni: ”Mi-am luat țeapă”

Bătaie de joc! Aeroportul Otopeni este cunoscut pentru prețurile piperate pe care le are la mâncare și băutură. Se pare că lucrurile degenerează extrem de mult și tot mai mulți oameni se plâng de sumele imense pe care le-au achitat pentru diverse produse.

Citește și Bătaie de joc! Cât a ajuns să coste o sticlă de apă plată la 0,5 litri în Aeroportul Otopeni

Este și cazul a doi cetățeni canadieni care au venit în vacanță în România și care au plecat din țara noastră cu un gust amar, după ce la finalul vizitei lor au decis să își cumpere o porție de mici de la un restaurant din Aeroportul Otopeni.

Cei doi canadieni se numesc Steve şi Ivana și călătoresc prin întreaga lume. În tmpul călătoriilor lor, cei doi imortalizează fiecare moment și experiență pe care o trăiesc pentru a o împărtăși cu fanii lor din mediul online.

Și în timpul vizitei lor în România au făcut acest lucru, arătându-le internauților cât de frumoasă este țara noastră.

Mai mult, Steve s-a declarat foarte impresionat de bucătăria tradițională românească și a mărturisit că cel mai mult i-au plăcut micii. El nu a vrut să plece din România până când nu o să mai mănânce pentru ultima oară vestiții mici însă, pofta lui nevinovată avea să îl coste foarte mult.

Astfel, a mers la un restaurant din Aeroportul Otopeni și pentru doi mici, muştar, cartofi prăjiți şi o apă a plătit suma de 53 de lei. Canadianul le-a povestit fanilor săi că a rămas dezamăgit de prețul uriaș pe care a trebuit să îl plătească pentru doi mici.

„După cum se pare, mi-am luat țeapă. Ivana, nu o să îți vină să crezi prețul. 14 lei un mic. 53 de lei pentru doi mici, cartofi prăjiți și apă. Ar fi bine să fie cei mai buni mici pe care i-am mâncat în viața mea. Măcar mi-au dat și muștar. Ultimii mici mâncați în România, să vedem: mmmm, au meritat fiecare leu, sunt foarte buni.

Să fim onești, sunt prea scumpi, dar până și micii din aeroport sunt buni aici. E și prima dată când mănânc mici la micul dejun. Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui. Exagerez, dar pe stradă un mic e patru lei, aici e 14.”, a declarat Steve, bărbatul din Canada.

Citește și Polițist spaniol prins cu o grenadă în bagaj pe Aeroportul Otopeni. Serviciul Român de Informațiii a intervenit! Bărbatul urma să se îmbarce spre Malaga, dar a fost oprit la controlul bagajului