Imagini şocante! Dezvăluiri cutremurătoare făcute de iubita unui fotbalist de NAŢIONALĂ: „M-a maltratat fizic şi psihic” VIDEO

Daniela Cortes îl acuză pe iubitul său, internaţionalul columbian Sebastian Villa, că o agresează fizic şi psihic de doi ani. Fotbalistul cu trei selecţii în naţionala ţării sale joacă în Argentina, pentru Boca Juniors.

28 apr. 2020, 14:19
Imagini şocante! Dezvăluiri cutremurătoare făcute de iubita unui fotbalist de NAŢIONALĂ: „M-a maltratat fizic şi psihic” VIDEO

Daniela Cortes a făcut o dezvăluire cutremurătoare. A postat un filmuleț și mai multe fotografii pe Instagram, arătând ce urme are pe față, pe corp. Buză spartă, cucuie pe frunte, răni și vânătăi peste tot.

„Nu mai suport! Am decis să spun totul. De doi ani trăiesc în durere și suferință. Am iertat și iar iertat o mulțime de lovituri, sperând ca el să se schimbe, dar asta nu s-a întâmplat niciodată. De câte ori i-am zis că îl părăsesc m-a amenințat că îmi va distruge viața și că îi va face rău familiei mele, sunând indivizi dubioși din orașul meu. Sunt disperată când văd că familia mea e în pericol. Am acceptat totul de frică, de teama de acest om, care are mulți prieteni. Cel despre care presa crede și scrie că este un înțelept și că vorbește cu maturitate e altfel în realitate”, a mărturisit Daniela Cortes pe Instagram.

„Un abuzator. M-a maltratat fizic și psihic. Și am mulți martori! Nu înțeleg cum un sportiv profesionist poate provoca o asemenea suferință. E influențat de prietenii care sunt la fel ca el. Amenință și umilesc. Acesta este adevăratul Sebastian Villa, cel care tratează urât femeile, pentru că nu sunt eu singura. E capabil de orice. Trăiesc singură, fără familie, într-o țară pe care nu o cunosc. Nu pot să ies de aici fugind. Mi-e frică pentru viața mea, pentru familia mea”, a mai adăugat Daniela Cortes.

„Vreau să vă spun că am și eu mamă, surori, verișoare, nepoate, sunt multe femei în familia mea. Acum, nu sunt acasă și nu știu care a fost intenția publicării acestor lucruri. De mâine, voi clarifica totul”, a fost reacţia lui Sebastian Villa, care riscă să fie dat afară de Boca Juniors.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Lamentablemente me toca hacer esto hoy,porque ya no aguanto más!! Fueron 2 años viviendo juntos de muchos sufrimientos en los cuales perdone y perdone golpes esperando un cambio de parte de él y nunca pasó! Hay amenazas y todo diciendo que me va a dañar la vida y la de mi familia llamando a personas malas que trabajan en mi Cuidad haciendo que sólo entre en desesperación al ver a mi familia en peligro,hago esto por miedo porque este hombre quien lo ve en redes o prensa como si fuera un hombre sabio y habla con madurez pero la realidad es otra.Un maltratador tanto físico como sicólogico , y mucha gente está de testigo! No entiendo una persona “profesional” como es capaz de hacer tanto daño y que porque tiene malas amistades solo se dedica amenazar y humillar,siento un dolor muy grande tener que estar en un país que no conozco y donde estoy sola sin Mi familia y no poder viajar y salir corriendo con miedo que pase algo con mi vida y la de mi familia. Este es el verdadero Sebastian villa ,el que maltrata mujeres,porque no he sido la única. Yo solo le pedí a él y a sus empresarios ayuda para poder viajar a mi país y estar con mi familia y mi hija es lo único que necesito en estos momentos,ya no aguanto más me siento frustrada ante esta situación. No tengo otra opción por el bienestar de toda mi familia por que el es capaz de hacer cualquier cosa no saben la clase de hombre que es…

O postare distribuită de Daniela Cortes M (@danicortesms) peApr 27, 2020 la 6:38 PDT


loading...
Partenerii noștri