Bătaie generală cu bâte, la Sineşti, după un accident rutier. Poliţia a dus 15 persoane la audieri

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa a transmis că poliţia a fost sesizată că sâmbătă la prânz mai multe persoane au intrat într-o altercaţie cu bâte şi alte obiecte contondente după un eveniment rutier care s-a produs în afara localităţii Sineşti.

24 oct. 2020, 14:48
Bătaie generală cu bâte, la Sineşti, după un accident rutier. Poliţia a dus 15 persoane la audieri

Autorităţile precizează că nicio persoană nu a fost rănită, însă cele 15 persoane implicate în scandal au fost duse la sediul de poliţie din Urziceni pentru audieri.

Astazi (sâmbătă), în jurul orei 13:15 am fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-o altercaţie, urmare a unui eveniment rutier produs în afara localităţii Sineşti. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar altercaţia a fost aplanată. În urma altercaţiei, nicio persoana nu a fost rănită„, a transmis IPJ Ialomiţa.

Citeşte şi Scene revoltătoare filmate într-o şcoală din Suceava! Doi elevi s-au luat la bătaie, în timp ce colegii îi încurajau VIDEO

Până la acest moment, au fost ridicate mai multe obiecte interzise la deţinere cum ar fi bâte şi alte obiecte contondente, precizează sursa menţionată.

Cercetarile sunt continuate, cele 15 persoane implicate fiind conduse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, în vederea audierii şi luării măsurilor legale, în urma analizătii probatoriului, cu procurorul de caz„, mai spune IPJ Ialomiţa.