Bătaie generală într-un club de fițe din Iași. Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare

Bătaie într-un club de fițe din Iași! După mai multe discuții contradictorii, mai mulți tineri au început să-și împartă pumni și picioare și să arunce cu ce le venea în cale. Polițiștii au deschis acum o anchetă.

13 iun. 2021, 11:02
Bătaie generală într-un club de fițe din Iași. Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare

Bătaie generală într-un club de fițe din Iași. S-a întâmplat în cursul serii trecute, după ce mai mulți tineri, probabil afectați bine de aburii alcoolului, au început să se certe. Totul ar fi pornit de la o tânără care ar fi fost agresată de un grup de arabi.

Potrivit bzi.ro, o tânără a plecat din grupul de prieteni în care se afla și s-a îndreptat la baie, trecând pe lângă masa arabilor. Potrivit martorilor, unii dintre ei ar fi agresat-o pe femei, lovind-o cu palma peste fund, trâgând-o de mână. Tânăra a fugit direct la masa la care se aflau soţul şi prietenii ei şi a povestit ce i s-a întâmplat. Aceştia s-au dus peste arabi şi după mai multe discuții contradictorii, tinerii au început sa se ia la bătaie cu pumnii, picioarele şi au aruncat diverse obiecte.

Citeşte şi: Femeie în vârstă, snopită în bătaie de către curierul care îi livra un colet. Motivul halucinant al agresiunii

Cei care asigurau paza în club au intervenit rapid pentru a aplana conflictul.

Poliţia s-a autosesizat după apariția în spațiul public a filmulețului şi s-au dispus efectuarea unor verificări.

Citeşte şi: Survivor România 14 mai 2021. Ștefan Ciuculescu îl ia la bătaie pe Zanni. Cum se sfârşeşte totul