BĂTAIE generală într-un club din Alba VIDEO

O cameră de supraveghere dintr-un club din Câmpeni, judeţul Alba, a surprins momentul în care bodyguarzii au sărit la bătaie. Ei au intrat în conflict cu mai mulţi oameni, membri ai aceleiaşi familii. Poliţiştii au reţinut cinci persoane, informează România TV.

11 nov. 2013, 12:25
BĂTAIE generală într-un club din Alba VIDEO

Scandalul violent în care s-au împărţit pumni şi picioare a avut loc la intrarea într-un bar din localitatea Câmpeni. În această bătaie au fost implicaţi bodyguarzii localului şi membrii unei familii din localitatea Bistra. Iniţial, au fost reţinute nouă persoane, însă pentru patru dintre ele, magistraţii au decis cercetarea în stare de libertate cu interdicţia de a părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.

Celelalte cinci persoane urmează să afle din partea Judecătoriei Câmpeni dacă vor fi sau nu arestate preventiv pentru 29 de zile. Este vorba despre cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, acuzaţi de loviri, de violenţe, dar şi de distrugere.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului se vede cum la intrarea în bar mai multe persoane îşi împart pumni şi picioare şi folosesc chiar şi bâte.

Citeşte şi LOCAL KOMBAT. Bătaie la un club de manele din Cluj VIDEO