Bătaie în cantonament, la Târgu Mureş. Ianis Zicu şi N’Doye s-au luat la pumni

ASA Târgu Mureş şi-a încheiat cantonamentul din Antalya, dar finalul său a fost extrem de tensionat, ajungându-se chiar la acte de violenţă.

13 feb. 2015, 13:26
Bătaie în cantonament, la Târgu Mureş. Ianis Zicu şi N’Doye s-au luat la pumni

Incidentele s-au petrecut după ultima partidă jucată de ASA Târgu Mureş în cantonamentul din Antalya, 0-0 cu NK Domzale. Spre finalul meciului, între Ousmane N’Doye şi Ianis Zicu a avut loc un conflict verbal pe teren, care a plecat de la faptul că Ianis nu i-a pasat la timp senegalezului.

Disputa a continuat şi după ce s-a terminat partida, când N’Doye s-a dus şi l-a lovit pe Zicu în plină figură, cu pumnul, acesta replicând şi el cu o palmă peste faţă dată senegalezului. Potrivit Sport.ro, imediat în apărarea lui Zicu au sărit Gabi Mureşan şi Marius Constantin, care l-au luat la pumni pe Ousman. Conflictul a fost aplanat abia după intervenţia antrenorului Liviu Ciobotariu.

Narcis Răducan, preşedintele celor de la ASA, a confirmat incidentul şi a declarat că s-au luat deja măsuri. „Într-adevăr, a fost un incident, dar nu există cantonament în care să nu apară astfel de situaţii. Au fost cîteve palme şi îmbrânceli. Există un regulament, iar jucătorii vor fi pedepsiţi. Începînd de acum, N’Doye nu mai este căpitanul echipei. Nu beneficiază de tratament preferenţial„, a spus Răducan la televiziunea Sport.ro.