Bătaie în direct la Kanal D. Două concurente şi-au ieşit din minţi şi şi-au cărat pumni şi picioare. Un televizor s-a făcut ţăndări

Concurentele de la “Puterea Dragostei” și-au ieșit din minți! Mary a atacat-o pe Mariana, însă Bianca a intervenit să le oprească.

05 nov. 2019, 06:54

Scandal monstru la Kanal D. Furioasă că nu a reușit să o lovească pe Mary, Mariana a spart televizorul, apoi a ieșit afară din emisiune, dar a continuat cearta. Înainte de a participa la “Puterea Dragostei” blonda a mai participat la un show tv, unde a fost cu iubitul ei de atunci, pentru a-și testa dragostea. 

Mary și Iulian, au lăsat în urmă Brăila pentru insula tentațiilor“Stau cu Iuli de aproximativ doi ani şi cred că relaţia noastră e perfectă! Avem o mică chestie, nu comunicăm destul de mult, cât ar trebui”, a povestit Mary. În relaţia lor a fost şi o “cumpănă”:“După şase luni m-a cerut în căsătorie, am spus da… şi după o lună ne-am despărţit. Îmi plăcea mie de altcineva şi am căutat motiv de ceartă ca să plec! S-a terminat foarte urât şi pot spune că Iuli a luptat pentru mine. El îmi spune mereu că l-am înşelat, dar eu nu consider – m-am despărţit de el şi apoi am găsit pe altcineva”, a povestit Mary la începutul respectivei emisiuni.

Și totuși, după ce s-au despărțit definitiv, Mary susține că ea și fostul iubit au rămas prieteni.

”Cu Iuli vorbesc destul de des, ne amuzăm pe baza glumelor, dar suntem conştienţi că între noi nu mai poate fi nimic mai mult decât o simpla amiciţie”, a spus Mary, care acum vrea să-și caute dragostea în casa de la Puterea Dragostei.