Bătaie în Premier League. Un fan al lui Newcastle vrea să doboare un cal, cu pumnii VIDEO

După partida pierdută acasă de Newcastle United, în faţa lui Sunderland, fanii gazdelor s-au luat la bătaie pe străzi, cu Poliţia. Unul dintre huligani are o iniţiativă absurdă, încercând să se lupte cu un cal.

15 apr. 2013, 06:53
Bătaie în Premier League. Un fan al lui Newcastle vrea să doboare un cal, cu pumnii VIDEO

În etapa a 33-a din Premier League, Newcastle United a pierdut cu 0-3 pe teren propriu meciul jucat cu rivalii de la Sunderland, iar supărarea fanilor echipei gazdă a fost atât de mare încât, după partidă, aceştia au provocat dezordine în oraş, în încercarea de a se bate cu fanii adverşi.

Poliţia a intervenit în forţă şi a operat 27 de arestări, iar ca urmare a confruntării cu suporterii un ofiţer a fost spitalizat. „Cele mai grave incidente s-au consemnat în zona Gării, când suporterii lui Newcastle au încercat să-i prindă pe cei de la Sunderland, însă Poliţia Transporturi a intervenit, iar trei oameni ai legii au fost răniţi„, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Între imaginile care surprind încleştarea dintre suporteri şi fani se distinge o secvenţă de-a dreptul suprarealistă: un fan încearcă să doboare un cal, cu lovituri de pumn.