Bătaie în vestiarul lui CFR Cluj, după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad. Scenele au fost filmate de sârbi VIDEO

O bătaie a avut loc, joi seară, la vestiare, după meciul pierdut de echipa CFR Cluj în faţa formaţiei Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Ligii Europa.

27 aug. 2021, 10:01
Bătaie în vestiarul lui CFR Cluj, după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad. Scenele au fost filmate de sârbi VIDEO

Conflictul a fost început de juristul Ioan Ivaşcu şi Viorel Boncoi şi Radu Pralea, kinetoterapeuţii echipei, iar apoi situaţia a degenerat şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor pentru a încheia această bătaie, scrie sport.ro.

În imaginile postate de un membru al delegaţiei echipei sârbe la Cluj-Napoca se vede cum unii jucători încearcă să atenueze situaţia.

CFR Cluj a pierdut, joi seară, returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Aleksandar Pekovic (@pekovic.official)

După meci, Marius Șumudică a vorbit despre posibilitatea de a-și da demisia de la CFR Cluj, echipă pe care a preluat-o în această vară. „Cum să plec? Niciodată. Am un mentor, Mircea Lucescu. Mircea Lucescu mi-a zis că în viaţa mea să nu-mi dau demisia. Când am numai victorii în Liga 1 şi sunt în Conference League, cum să plec? Trebuie să fiu nebun ca să plec„, a spus Șumudică, la conferința de presă.

Citeşte şi CFR CLUJ – STEAUA ROŞIE BELGRAD 1-2. Eliminare cu dublă înfrângere din Europa League

La finalul partidei retur cu formația sârbă, Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, a dezvăluit că patronul de la CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat că Marius Șumudică, întreg staff-ul său și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși. 99 la sută noul antrenor al echipei va fi Dan Petrescu, care s-ar afla la a treia revenire la echipa alături de care a câştigat trei titluri de campioan al României.