Bătaie între ciobani în Dolj. Unul dintre ei a murit la spital, celălalt a fost prins de poliţie

Un cioban de 25 de ani, angajat la o stână din judeţul Dolj, a fost prins de poliţişti, după ce şi-a ucis un coleg. Victima a fost găsită inconştientă într-un şanţ și dusă la spital, unde a murit.

15 sept. 2019, 13:16
Bătaie între ciobani în Dolj. Unul dintre ei a murit la spital, celălalt a fost prins de poliţie

Poliţiştii de la Poliţia Rurală Pieleşti au fost anunțați sâmbătă că un bărbat se afla în stare de inconştienţă, la stâna unde era angajat, din comuna Pieleşti.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 38 de ani, din Pieleşti, acesta fiind căzut într-un şanţ şi având urme vizibile de violenţa pe corp”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă medicii nu i-au mai putut salva viața.

Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 13/14 septembrie, între victimă şi un tânăr de 25 de ani, din Pieleşti, angajat la aceeaşi stână, ar fi avut loc o altercaţie fizică.

„Având în vedere cele constatate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, a mai precizat sursa citată.

Deoarece tânărul de 25 de ani bănuit de comiterea faptei se sustrăgea cercetărilor a fost solicitat şi sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Romane. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, tânărul respectiv a fost localizat şi prins de poliţişti duminică, în timp ce se afla pe câmp, în extravilanul comunei Terpezita. El a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor şi a dispunerii măsurilor legale ce se impun.