Bătaie între doctoriţe rezidente la Spitalul Judeţean Oradea. Rebelele au fost despărţite chiar de şeful de secţie

Un incident jenant a avut loc miercuri, la una dintre cele două secţii de boli infecţioase ale Spitalului Judeţean Oradea, unde trei doctoriţe rezidente s-au luat la păruială.

26 oct. 2023, 10:32
Bătaie între doctoriţe rezidente la Spitalul Judeţean Oradea. Rebelele au fost despărţite chiar de şeful de secţie

Trei tinere doctoriţe, rezidente în cadrul secţiei Infecţioase II, conduse de dr. Andrei Csep, s-au luat la păruială, miercuri, sămânţa de scandal fiind o suită de mesaje trimise de una pe grupul de WhatsApp comun.

„Au început, de faţă cu colegii, să strige una la alta şi apoi să se lovească”, a descris scena o sursă a Bihoreanului, adăugând că după câteva minute au fost despărţite de şeful secţiei.

„Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureş, iar una e bihoreancă, din Băiţa, de lângă Nucet. Se pare că incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacţionat cu agresivitate. S-a ajuns la păruială, până le-a despărţit dr. Csep”, a declarat sursei citate managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.

Citeşte şi: Angajări 2023. Domeniul lovit de criză, se caută specialişti şi de 70 de ani. Se oferă salarii de peste 10.000 de lei

Contactat, la rându-i, dr. Andrei Csep a evitat să comenteze incidentul, afirmând că nu a fost propriu-zis „o bătaie”, dar l-a confirmat şi a declarat că va propune o măsură disciplinară împotriva uneia dintre doctoriţe.

„Voi propune mutarea ei la cealaltă secţie”, a spus dr. Csep, lapidar, fără a nominaliza cele trei doctoriţe rezidente.

Citeşte şi: 10 semne că ai sângele gros, lipicios, predispus la cheaguri