Bătaie între piţipoance într-un club din Cluj. Bodyguarzii le-au potolit cu greu

Un scandal monstru a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul clujean After Eight. Conform celor prezenţi în local, mai multe fete ar fi sărit la bătaie după ce o altă persoană de sex feminin ar fi încercat să fure un portofel.

09 aug. 2014, 15:40
Bătaie între piţipoance într-un club din Cluj. Bodyguarzii le-au potolit cu greu

„Era un grup de şapte fete lângă noi, iar o altă fată a venit şi a luat un portofel de pe masa lor. Imediat, aceasta a fost luată la întrebări de către celelalte fete, însă nu a recunoscut nimic, după care l-a chemat pe prietenul ei. În acel moment, una dintre fete i-a dat o palmă băiatului, acesta nu a ripostat, dar dintr-o dată celelalte au sărit mai ales pe cea care ar fi luat portofelul. Am văzut că s-au dat palme, picioare, se prindeau de păr, iar bodyguarzii le-au despărţit cu greu, abia le ţineau şi le-au scos afară”, au povestit martorii incidentului pentru City News Cluj.

Potrivit poliţiştilor, care au confirmat altercaţia, persoanele care au participat la scandal au fost legitimate, iar trei dintre fete au fost sancţionate contravenţional cu amendă.