Bătaie între primarul Stancu şi viceprimarul Putinică unei comune din Buzău. Cei doi cumetri au depus plângeri penale

Bătaie în primărie înainte de alegerile locale. Primarul și viceprimarul s-au luat la bătaie, într-o comună din județul Buzău. Culmea este că cei doi politicieni sunt cumetri și fac parte amândoi din PNL. Poliția și ambulanța au ajuns la fața locului după un apel la 112. 

26 nov. 2019, 11:25

UPDATE: Ambii edili au depus plângere penală pentru agresiune unul împotriva celuilalt. Viceprimarul îl acuză pe primar că l-a lovit cu pumnii și cu picioarele în urma unui conflict verbal consuma chiar pe holul instituției. Primarul a negat în primă instanță că episodul violent ar fi avut loc.


A fost scandal, marți dimineață, în Primăria Cochirleanca. Un apel la 112 efectuat de un angajat al instituției anunța o altercație între primarul și viceprimarul comunei. Polițiștii din Ziduri au ajuns imediat la sediul Primăriei.

Viceprimarul Marius Putinică le-a declarat polițiștilor că a fost victima unei agresiuni în biroul său și pe holul Primăriei, la tot ce s-a întâmplat fiind, potrivit lui Putinică, și martori.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că viceprimarul are de gând să candideze la alegerile locale de anul viitor, împotriva actualului primar, Nicolae Stancu. Cei doi sunt membri PNL dar și cumetri, însă relațiile dintre ei s-ar fi răcit după ce Putinică și-ar fi exprimat intenția de a candida pe listele unei alte formațiuni politice.

De curând s-ar fi luat decizia schimbării viceprimarului, ședința Consiliu Local de demitere urmând să aibă loc vineri. După altercaţie, cei doi au depus plângeri penale.