Bătaie între soţiile interlopilor Corduneanu. Diamantul Roz și Alina Filip și-au smuls părul din cap

Bătaie între soţiile interlopilor Corduneanu. Un mega scandal s-a declanşat zilele trecute la Iaşi. „Diamantul Roz” al lui Adrian Corduneanu s-a luat la ceartă cu Alina Filip, cumnata ei cu care se află în conflict de ceva vreme. Cele două și-au aruncat cuvinte grele și s-au agresat fizic.

06 dec. 2021, 09:08
Bătaie între soţiile interlopilor Corduneanu. Diamantul Roz și Alina Filip și-au smuls părul din cap
Bătaie între soţiile interlopilor Corduneanu

Bătaie între soţiile interlopilor Corduneanu. Zilele trecute, mai precis pe data de 30 noiembrie 2021, Alina și Ramona s-au întâlnit în fața unui notariat din zona centrală a Iașului.

Bătaie între soţiile interlopilor Corduneanu

Cele două nu îşi vorbesc de ani buni şi de câte ori se întâlnesc, se atacă verbal, însă de această dată nu s-au mai putut abţine şi s-au păruit.

După incident, ambele femei au cerut ajutorul Poliției. De asemenea, ambele au certificate medicolegale care atestă urme de agresiuni. Nu este clar cine pe cine a lovit.

Ramona Cordunenau susține că a fost lovită, iar Alina Filip la fel. Urmează ca oamenii legii să facă dreptate în acest caz. Pe 30 noiembrie, polițiștii au fost sesizați despre scandal. Au intervenit de îndată la locul indicat și au găsit patru persoane: cele două femei, Adrian și Petronel Corduneanu.

Citeşte şi: Adrian Corduneanu și-a serbat ziua de naștere cu mare fast. Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești și Adrian Minune, printre invitaţi. VIDEO

La data de 30 noiembrie am fost sesizați despre un scandal produs pe raza municipiului Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au fost identificate patru persoane, respectiv doi bărbați și două femei. Un bărbat și o femeie au fost sancționați conform legii nr.61/1991. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, potrivit Bzi.ro.

Aceeaşi sursă susţine Adrian și Ramona Corduneanu au fost cei sancționați.

Scandalul dintre frații Corduneanu a devenit public după ce în mediul on-line au început să circule câteva filmulețe realizate de Adrian Corduneanu și de soția sa, Ramona. „Beleaua”, vorbește extrem de urât despre soția fratelui său. În „clanul” Corduneanu, astfel de scandaluri nu au avut loc prea des. Este știut faptul că Adrian a avut ceva neînțelegeri cu fratele său, Petronel, și nu-și vorbesc.