Bătaie la Atena, după derby-ul Olympiakos-AEK. Fanii au invadat terenul, să se bată cu forţele de ordine VIDEO

Spectatorii au invadat terenul arenei Georgios Karaiskakis, după ce echipa Olympiacos Pireu a fost învinsă, duminică, de AEK Atena, cu scorul de 2-1.

05 feb. 2018, 09:54
Bătaie la Atena, după derby-ul Olympiakos-AEK. Fanii au invadat terenul, să se bată cu forţele de ordine VIDEO

Zeci de suporteri au invadat terenul după înfrângerea favoriţilor, iar poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i scoate de pe gazon. Fanii au distrus panourile publicitare de pe marginea terenului şi au aprins fumigene.

Înaintea meciului, aproximativ o sută de suporteri s-au confruntat cu forţele de ordine. Fanii gazdelor au aruncat cu pietre în autocarul cu care jucătorii oaspeţi au ajuns la stadion.

Olympiakos ar putea fi sancţionată cu retragerea de puncte după aceste incidente.

Modul în care Olympiacos a pierdut duminică a amplificat furia susţinătorilor. Gazdele au deschis scorul, în minutul 82, prin Ansarifard, apoi AEK Atena a marcat de două oră, în mintele 88 şi 90+4, prin Cigrinski şi Giakoumakis.

Echipa din Pireu, de şapte ori campioană în ultimii şapte ani, a coborât pe locul al treilea în clasament după înfrângerea de duminică. După 20 de etape, lider este formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, cu 46 de puncte, urmată de AEK Atena, cu 44 de puncte şi de Olympiacos, cu 42 de puncte.